Duurzaam Ondernemen. DAMN, It's that easy.

16:15 - 16:45

Dit is een presentatie van 2023

Vraag jij je af wat een duurzame webwinkel is? Hoe je investeert in duurzaam ondernemen en de footprint van je team kan verkleinen? Wil jij weten hoe je van klimaatvriendelijke keuzes ‘het nieuwe normaal’ kan maken voor je klanten, je bedrijf en je medewerkers?

Kom dan naar de workshop van Zustainabox: Duurzaam ondernemen - DAMMN, It’s that easy.

Duurzaam - Anders - Minder - Natuurlijk

In een half uurtje laten we je zien dat het echt verschil maakt wat jij doet.

ZustainaBox is een social enterprise. De eco cadeaubox met een missie: zoveel mogelijk mensen verleiden wat vaker te kiezen voor duurzaam. Omdat elke stap telt. Zij verkopen duurzame relatiegeschenken, kerstpakketten en verjaardagscadeaus. Een start-up die door Corona de wind in de zeilen kreeg en bedrijven helpt van duurzaam leven een feest te maken. Certificeren voor MVO, SKAL, Bcorp en ISO 14001 helpt, ondervonden zij. Je team intrinsiek motiveren het duurzaam en anders te doen beloont pas echt.

Manon van Leeuwen - founder ZustainaBox - laat aan de hand van het boek ‘De Verborgen Impact’ zien hoe je het meest effectief aan de slag kan gaan met het verduurzamen van je leven en je bedrijf.

Zij gooide zelf het roer om toen ze in 2016 de docu ‘Before the flood’ van Leonardo di Caprio zag. Ze schrikt en ziet wat ze de aarde aandoet als city trippende fashionchick in een te grote leasebak. Ze ontwikkelde een passie voor duurzaam leven en duurzaam ondernemen. En ze geniet. Als CEO, zorgbestuurder en klimaatcoach. Als founder van ZustainaBox legt ze de blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid bloot.

We hebben als ondernemer en als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis, in je onderneming of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks (ver)kopen. Laat je inspireren.

Thema('s):

Groeien