De toekomst van shopping: AI-gestuurde hyperpersonalisatie op grote schaal

DIN 12:00 - 12:30

Lezingenzaal 8

Yellowgrape

 

Tijdens deze sessie nemen Rik en Martijn je mee in de wereld van geavanceerde e-commerce personalisatie, zoals ontwikkeld door Yellowgrape. Deze presentatie belicht hoe de nieuwste technologieën en inzichten worden ingezet om de online klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Met behulp van voorspellende data-analyse en de integratie van krachtige API's, waaronder die van ChatGPT, zetten we grote stappen richting hyperpersonalisatie. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar wat de klant wil, maar ook anticiperen op behoeften die ze zelf nog niet eens hebben geïdentificeerd. Door het combineren van gedragsdata met neuromarketingtechnieken, kunnen we een bijna intuïtieve gebruikerservaring creëren.

In deze sessie zal specifiek het succesverhaal van Traveldeal worden uitgelicht. We laten zien hoe je AI eindelijk echt concreet kunt inzetten en hoe deze aanpak heeft geleid tot een significante stijging in conversies. Door de klantreis tot in detail te analyseren en te optimaliseren, hebben we een strategie ontwikkeld die niet alleen de klanttevredenheid verhoogt, maar ook de verkoopresultaten aanzienlijk verbetert.

Rik en Martijn zullen de specifieke tools en methoden bespreken die zijn ingezet om deze resultaten te bereiken.

Deze sessie is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van e-commerce en hoe je met behulp van data en technologie een gepersonaliseerde winkelervaring kunt bieden die klanten niet alleen waarderen, maar die hen ook aanzet tot actie. Bereid je voor op een diepgaande duik in de praktische toepassing van hyperpersonalisatie en neem waardevolle inzichten mee terug naar je eigen organisatie.