De consument meenemen naar echte duurzame koffie

DIN 15:45 - 16:30

Keynote

Bij Nespresso stellen we duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We begrijpen de huidige maatschappelijke uitdagingen waarmee ook de koffie-industrie wordt geconfronteerd en we zijn toegewijd om een positieve impact te maken.

In deze sessie "De consument meenemen naar echte duurzame koffie" neemt Nespresso’s CEO in Nederland, Kika Bührmann, je mee op de journey van de bewuste consument die op zoek is naar een duurzame kop koffie. Door continu te meten en het inzichtelijk maken van de waardeketen vergroot het merk haar positieve impact.

Laat je inspireren hoe Nespresso met lokale initiatieven oog heeft voor de consument, het milieu, circulariteit en de verschillende gemeenschappen waar ze in opereert. De kracht zit in de verbinding van deze factoren zowel online als offline.

Hoe wordt de consument echt onderdeel van bijvoorbeeld jouw duurzaamheidsinitiatieven?

Kika geeft inzicht in de concrete stappen die het bedrijf zet op het gebied van onder andere recycling, om ervoor te zorgen dat de route naar een duurzame kop koffie voor consumenten laagdrempelig en gemakkelijk wordt.

Thema('s):

Duurzaamheid