'Anderen bekeken ook...' | Inzicht in de ERP en CRM selectiekeuzes van e-commerce bedrijven

11:40 - 12:00

Dit is een presentatie van 2023

SoftwareMatching.io

Binnen 15 minuten een compleet overzicht van de best passende ERP- of CRM-oplossingen voor uw onderneming. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo eenvoudig.

Studies wijzen uit dat er ongeveer 1.000 uren nodig zijn om de juiste software en implementatiepartner te vinden. Dat komt vooral door de beperkte transparantie van de markt en het ongelijke speelveld tussen aanbieders en afnemers.

En wat zijn gemiddeld de resultaten van die 1.000 uur werk als we een paar maanden of jaren verder zijn?

  • 100% wil hun huidige bedrijfssoftware verbeteren;
  • 86% van bedrijven ervaren vertraging binnen de implementatie van nieuwe software;
  • 63% ervaart moeite bij het integreren van verschillende software.

De voordelen van een succesvolle software implementatie zijn moeilijk te missen, maar de valkuilen zijn moeilijk te vermijden.

Wij hebben duizenden bedrijven geholpen met het vinden van de beste bedrijfssoftware voor hun bedrijfsuitdaging. We nemen u graag mee op ontdekkingsreis over de grootste voordelen en de diepste valkuilen waar e-commerce bedrijven tegenaan lopen bij de implementatie van een ERP of CRM systeem.

Ontdek waarom een ERP en/of CRM systeem belangrijk is voor uw e-commerce bedrijf, wat er allemaal bij komt spelen en waar u op moet letten. Krijg inzicht hoe u iedereen altijd één stap voor blijft en maak nooit meer fouten bij de selectie en implementatie van bedrijfssoftware.

 

Als een extra bonus kunt u binnen 15 minuten ontdekken welke bedrijfssoftware bij u past, zo maken wij het nóg makkelijker voor u.