‘Als je in de e-commerce actief bent, moet je hier wel gewoon aanwezig zijn om met partners te kunnen praten. Om ook te horen waar de klanten meezitten.’

- Niek Ressing, Partner Management bij OrderChief

De USP van OrderChief is dat zij de orderinformatie koppelen tussen de verschillende software die hun klanten gebruiken. Dit zodat de klant geen technische kennis nodig heeft. OrderChief richt zicht met name op bezoekers met meerdere verkoopkanalen en een stuk bedrijfssoftware waar ze hun orderafhandeling doen.

Dus voor ons zijn het echte bedrijven die op marketplaces zitten, een webshop hebben, misschien via de retail leveren en dat allemaal gecentraliseerd in hun eigen systeem willen hebben.

Door met potentiële klanten in gesprek te gaan, merk je als exposant van de Webwinkel Vakdagen dat bepaalde trends naar voren komen. Een voorbeeld volgens Ressing: Comoser commerce. ‘Dat is eigenlijk dat je een situatie voor jezelf creëert in je e-commerce landschap, waarin je heel wendbaar bent.’ Snel kunnen schakelen speelt hierbij een grote rol.

Met innovatieve ideeën kun je meeliften op trends. Ressing: ‘Onze oplossing biedt die flexibiliteit voor partijen die verschillende systemen hebben en willen dat je daar gemakkelijk tussen moet kunnen switchen.’

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409