Heb je een geweldige case om te delen?

Op 29 & 30 januari vindt voor de 14e keer het grootste en belangrijkste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen. Ruim 13.000 e-commerce professionals bezoeken de beurs om kennis, inspiratie en contacten op te doen.

Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat het uitgebreide lezingenprogramma. Verdeeld over 12 lezingenzalen vinden er meer dan 200 lezingen plaats. Ook altijd al eens in de spotlights willen staan tijdens de Webwinkel Vakdagen? Nu is je kans!

Wij zijn op zoek naar interessante casestudy's, briljante campagnes, verrassende inzichten, nieuwe trends, learnings van zowel succesvolle als mislukte projecten, technische en organisatorische best practices en nog veel meer. Stuur jouw aanvraag in en wie weet krijg jij de kans jouw idee in 30 minuten te presenteren tijdens Webwinkel Vakdagen 2020.

Waar moet jouw aanvraag aan voldoen?

  • Dien een voorstel in op basis van jouw expertise, niet wat jij denkt dat we willen zien. We zijn op zoek naar praktische tips die door de bezoekers direct kunnen worden toegepast.
  • Een sales- of productlezing is niet toegestaan en bij twijfel kan OGZ je verzoeken de presentatie op voorhand door te sturen.
  • Ben specifiek over de inhoud van de lezing zodat de bezoeker met de juiste verwachtingen kan deelnemen. Deel zo veel mogelijk cijfers.
  • Geef een unieke lezing, speciaal gemaakt voor de Webwinkel Vakdagen.
  • Als jouw lezing is goedgekeurd heb je twee weken om een foto, logo en biografie aan te leveren.
  • Alle velden dienen ingevuld te zijn.
  • Het niet voldoen aan bovenstaande criteria is reden om jouw aanvraag af te wijzen.

Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Violette Dorssers
Violette Dorssers
Content Manager
violette@ogz.nl
+31 (0)40 280 95 00

Persoonlijke gegevens
Gegevens lezing