Header
‘Het is voor ons een mooie plek om onszelf te presenteren en ook om op een heel laagdrempelige manier in contact te komen met potentiële klanten.’

- Bart Viveen, Marketing Manager bij Happy Horizon

Happy horizon ontwikkelt slimme, creatieve, toepasbare oplossingen voor klanten op het snijvlak van marketing, creativiteit en technologie. Happy Horizon biedt dienstverlening op het gebied van online marketing, data en automation, technologie en development, strategie en innovatie, branded content en pr. 

‘Ons doel: awareness, branding en daarnaast willen we natuurlijk ook potentiële leads binnenhalen.’

Webwinkel Vakdagen 2023 is voor Happy Horizon het eerste externe event waarop ze zichzelf kunnen presenteren vanuit een aangescherpte positionering. Vorig jaar heeft er een re-branding plaatsgevonden met o.a. een nieuwe huisstijl en een stukje nieuwe dienstverlening. ‘Iedereen uit de branche komt hier vandaag op één plek. Het is gewoon een super waardevol evenement om hier te staan.’

Naast presentatie deelde Happy Horizon ook kennis rondom een belangrijke trend in de wereld van e-commerce; de korte video. Met een lezing deelde het bedrijf hun ervaring met de invloed van Tiktok op e-commerce.

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409