Header
‘Er zijn zoveel verschillende lezingen waar je op allerlei gebieden in de e-commerce branche kennis op kan doen. Dat is echt fantastisch om bij te wonen en weer nieuwe energie uit te halen.’

- Marleen Triebel, Sales & Support medewerker bij GoedGepickt

Goedgepickt is een webwinkel en biedt magazijn software die hun klanten helpt om tijd en geld te besparen in het magazijn van hun webshop. Ze optimaliseren en automatiseren de magazijn processen van hun klanten en streven naar gebruiksvriendelijke systemen die voor iedereen werken. In de stand demonstreerde Goedgepickt een korte demo van deze software.

‘Het is het nummer 1 e-commerce event en dat wordt heel goed uitgedragen. Er zijn zoveel bezoekers die voor ons interessant zijn om te spreken.’

Volgens Triebel helpt deelname aan de Webwinkel Vakdagen Goedgepickt bij het behalen van hun doelen. Kennis delen en hun dienst te laten behoren tot die doelen. Bovendien laat Triebel zich ook inspireren door gesprekken te voeren met bestaande klanten en verschillende partners. ‘Er zijn heel veel verschillende partners die echt van toegevoegde waarde zijn in de e-commerce branche. Hoor jij daar ook bij? Ja, da hoor je op de Webwinkel Vakdagen.

Oriëntatiegesprek plannen

Benieuwd of deelname aan de Webwinkel Vakdagen past bij jouw organisatie en doelstellingen? Vraag een oriëntatiegesprek aan met een van onze account managers, leg jouw situatie voor en ga samen op zoek naar een voorstel dat aan jouw wensen voldoet.

 

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat? Plan een 1:1 of neem direct contact op.

Ylona en Bo

Ylona Rooijakkers
Commercieel
Manager
ylona@ogz.nl
040 - 280 8409

Bo van Tongeren
Account Manager

bo@ogz.nl
040 - 280 8409