Zoho

Zoho

Over Zoho 

Zoho CRM Plus brengt uw sales-, marketing-, klantenservice- en al uw andere klantgerichte teams samen in één platform, zodat u elke klant een uitzonderlijke customer experience kunt bieden.

Combineer bedrijfsgegevens, customer engagement, ROI en meer, terwijl uw klant centraal blijft staan in alles wat u doet.

Als leverancier van meer dan 50 applicaties in vrijwel elke zakelijke categorie, waaronder sales, marketing, klantenservice, accounting en backofficeprocessen en een breed scala aan productiviteits- en samenwerkingstools is Zoho Corporation één van 's werelds meest veelzijdige softwarebedrijven.

Daarnaast heeft Zoho vestigingen in Australië, India, Japan, Mexico, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Zoho respecteert de privacy van gebruikers en hanteert geen model voor het genereren van advertentieomzet uit de oplossingen. Dat geldt ook voor haar gratis producten. Meer over de manieren waarop Zoho de privacy van haar gebruikers waarborgt is te vinden op https://www.zoho.com/privacy.html.

Zoho beschikt over eigen datacenters in alle delen van de wereld, waaronder twee in Europa. Wereldwijd werken meer dan 80 miljoen gebruikers bij honderdduizenden bedrijven met de oplossingen van Zoho, waaronder Zoho zelf. Ga voor meer informatie naar www.zoho.com.

Presentatie(s) gegeven door Zoho