Zeo B.V.

Zeo B.V.

Zeo is een écht fullservice bureau gevestigd in Utrecht. Vanuit de unieke combinatie van online marketing én webdevelopment helpen wij bedrijven online succesvol te worden. Vanuit ons pand aan de Vleutenseweg met uitzicht op de Dom en de Douwe Egberts fabriek werken zo'n veertig nuchtere slimmerikken aan de mooiste online marketing en webdevelopment projecten.

Op de Web Winkel Vakdagen vind je ons op stand 209. Kom gerust langs voor een goeie kop koffie én een goed gesprek. Maar je kan natuurlijk ook één van de twee presentaties bijwonen die wij geven in verschillende themazalen.

In de themazaal Brands vind je op de woensdag om 14.00 uur een presentatie van onze consultants Sjoerd en Mariska over waarom jij nú moet starten met adverteren in YouTube.

In de themazaal Conversie kan je ons op de donderdag om 13.15 uur vinden. Onze directeur Chris geeft dan samen met onze klant Mark van MotorKledingCenter een interessante lezing over hoe MotorKledingCenter erin slaagde 70% te groeien middels een omnichannel strategie.