Zaico Data Solutions

Zaico Data Solutions

"Maximale bedrijfsresultaten door strategische uitbesteding"

Zaico staat al bijna twee decennia aan de voorhoede van Nederlandstalige data-entry diensten, waarbij we ons specifiek richten op het ondersteunen van e-commerce bedrijven bij hun bedrijfsprocessen. "Wij pakken het dagdagelijkse werk op voor onze klanten zodat zij zich kunnen bezig houden met hun kerntaken".

Onze diensten variëren zodoende van ordermanagement tot geavanceerde dataverwerking, waarbij we elk project met de grootste zorg en precisie behandelen. Wij geloven in het benutten van technologie om processen te stroomlijnen en te optimaliseren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en verhoogde productiviteit voor uw bedrijf.

Onze unieke positie in Indonesië, gecombineerd met onze Nederlandse roots, stelt ons in staat om hoogwaardige diensten aan te bieden die onze klanten ook nog ruim 40% kosten besparing opleverd.

Onze aanpak is risicovrij, klantgericht en op basis van een no-cure-no-pay testfase:

  1. Kennismaking en offertefase: Onze methode begint met een persoonlijke kennismaking, gevolgd door het verstrekken van een gedetailleerde offerte, specifiek afgestemd op uw behoeften.

  2. Testfase zonder risico: We bieden een proefperiode waarin onze diensten kosteloos worden getest, met dagelijkse evaluaties om de voortgang en effectiviteit te waarborgen.

  3. Formalisering van samenwerking: Na een succesvolle testfase formaliseren we de samenwerking en starten we met de volledige implementatie van het project.

  4. Continue inzet voor innovatie en optimalisatie: Ons engagement gaat verder dan de implementatie; we streven naar voortdurende verbetering en aanpassing aan nieuwe technologieën en markttrends.

 

Klanten zoals Toppy en Proforto prijzen onze flexibele en secuur werkende aanpak. Met Zaico aan uw zijde kunt u rekenen op een betrouwbare partner die zich inzet voor het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

We spreken jullie graag tijdens de Web Winkel Vakdagen, maar mocht je niet kunnen wachten kun je natuurlijk al eerder contact opnemen met Thomas via +31 6 51596624 of sales@zaico.nl en ontdek hoe wij uw administratieve uitdagingen kunnen omzetten in successen.

Bezoek www.zaico.nl/webshop-ondersteunen/ voor meer informatie.

 

"Kies voor groei door meer focus, kies voor Zaico"