Vindkracht13

Vindkracht13

Verloopt uw offerteproces inefficiƫnt?

- Bent u veel tijd kwijt met het opstellen van offertes?
- Komt de klantverwachting vaak niet overheen met de werkelijkheid?
- Is dit proces daardoor een tijdrovende bezigheid?
- Loopt u hierdoor omzet mis?

Vindkracht13 is een marketing automation organisatie, gespecialiseerd in de online optimalisatie van merken en werken. Wij innoveren bedrijven met zichtbaar goed gevonden oplossingen die gericht zijn op marketing- (en sales) gerelateerde werkprocessen en een verbeterde zichtbaarheid van (online) merken.

Met ons product genaamd 'de offertemotor' bieden wij een oplossing voor de hierboven genoemde problemen. De offertemotor is een software-service die complexe product-dienst calculaties berekend en zo dus online offertes kan genereren. U kunt de offertemotor inzetten in uw eigen webshop zodat uw klanten zelfstandig en eenvoudig deze calculaties kunnen maken. Met deze gestandaardiseerde oplossing hoeft u zelf geen handmatige offertes meer samen te stellen en kunt u deze kostbare tijd investeren in wat echt belangrijk is: Interne- en klanttevredenheid. Met de offertemotor voegt u een stukje automatisering toe aan uw bedrijfsproces waardoor er een enorme werklast van u of uw medewerkers ontnomen wordt. Dit leidt weer tot minder stress en een fijnere werksfeer.

Uw (toekomstige) klanten willen op hun wenken worden bediend, los van alle interne processen die daarvoor nodig zijn. Als u in staat bent aan de klantverwachtingen te voldoen en deze (waar mogelijk) zelfs te overtreffen ontstaat niet alleen een tevreden klant maar zelfs een promotor van uw organisatie. Door een klantgerichte mindset binnen uw organisatie ontstaat engagement aan beide zijden (intern en extern). Samen zorgen zij voor extra positieve zichtbaarheid en betrokkenheid. Door de klant- en interne werkprocessen beter op elkaar af te stemmen geautomatiseerd in te richten, ontstaat online optimalisatie in optima forma!

Meer weten? Bekijk dan onze bedrijfsvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=iC1ijAw4MxM