VASCO-fulfilment B.V.

VASCO-fulfilment B.V.

 

VASCO-fulfilment is dé ‘one stop shop’ voor multichannel B2B en B2C bedrijven.

Onze diensten:

  • Crosschannel B2B & multichannel B2C
  • Crossborder ecommerce
  • Flexibel in maatwerk en branded packing
  • inhouse assemblage, kitting, samengestelde producten
  • Cuttoff 23.59 uur & same day delivery
  • Multicarrier strategie voor geheel Europa
  • Marketplace (vendor & seller) service
  • Diverse storage concepten 

VASCO-2

Waarom werken onze klanten samen met VASCO-fulfilment?
VASCO-fulfilment is dé ‘one stop shop’ voor multichannel B2B en B2C bedrijven die behoefte hebben aan één partner voor het hele logistieke proces. Met een late cuttoff, goede performance, marketplace & maatwerk B2B services helpen we onze klanten groeien

Wat is onze toegevoegde waarde?
Doordat wij voor onze klanten unieke & maatwerk logistieke processen inrichten, kunnen we de B2B stock & orderflow koppelen aan een eventuele B2C orderflow en andersom. Door slimme ‘maatwerk’ multichannel inrichtingen op te zetten voor onze klanten, zijn we in staat om de B2B klanten een B2C ervaring te geven.

Inhouse Assemblage, kitting, samengestelde producten
Onze inhouse assemblage afdeling maakt het mogelijk om snel fysieke product samenstellingen, bundles of (service) kits samen te stellen. Zodat -zonder- grote diepte voorraden, meer mogelijkheden in verkoop en cashflow ontstaan.

Crosschannel B2B & Multichannel B2C
We hanteren een Multi carrier strategie voor geheel Europa, zodat we de vervoerder kunnen afstemmen op de behoefte van onze klant. Kleinere B2B (retail) en snelle B2C orders kunnen zo bijvoorbeeld met een late cuttoff 23.59 uur binnen 24 uur worden geleverd binnen kantoortijden of in de avond uren.

Ook voor grotere pallet zendingen binnen Nederland maar ook de EU hebben we een daily pickup. Specifieke Wholesale B2B orders (met bijzondere aanlever, inpak en label eisen van het distributie centrum) of Marketplace B2B orders naar bijvoorbeeld Amazon (Vendor & FBA) - waarbij specifieke label en aanmeld eisen gelden - behoort tot de mogelijkheden. Indien een late cuttoff van 23.59 uur een vereiste is of als sameday delivery gewenst is, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor zowel grotere multichannel B2C bedrijven, als kleinere B2B & B2C bedrijven zijn wij al jaren een betrouwbare partner.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Onze collega's staan voor je klaar op stand #288!