Touchtribe

Touchtribe

 

Ongeëvenaarde B2B & B2C ervaringen

Als digital agency gespecialiseerd in e-commerce bieden wij unieke oplossingen voor merken die voorop willen lopen. Of je nu actief bent in de B2B of B2C, wij ontwikkelen e-commerce platforms die aansluiten op jouw specifieke wensen en zakelijke doelstellingen.

Touchtribe’s belofte 

Ons onderscheidend vermogen zit in onze aanpak van complexe IT omgevingen en legacy systemen. Wij helpen je organisatie met transformeren tot een digitale frontrunner. Dit doen we door het creëren van een naadloze customer experience over meerdere digitale kanalen waarin jouw merkbelofte naar voren komt. En dat allemaal met moderne, toekomstbestendige technologie.

Composable commerce

Waarom lijken zoveel webwinkels zo op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Dankzij headless technologie kunnen merken unieke en onderscheidende shopervaringen neerzetten.

Bekijk composable commerce

B2B commerce

Zakelijke webshops met consumenten gebruiksgemak om klanten sneller en gemakkelijker te bedienen. Onze platforms zijn gericht op conversieverhoging, het versterken van merkbeleving en creëren van langdurige klantrelaties.

Onze B2B mogelijkheden

B2C commerce

Voor consumenten gaat het om de totale merkbeleving: Een naadloze customer experience over meerdere digitale kanalen, de beste service, en 1-op-1 contact waarin de merkbelofte naar voren komt.

B2C oplossingen

E-commerce platform selectie

Bij de selectie van een e-commerce platform is het belangrijk goed na te denken over de rol die het binnen de organisatie moet spelen. Wij helpen je de juiste keuze te maken met een advies gebaseerd op jouw wensen en zakelijke doelstellingen.

Cases

Unbrick

Unbrick experience commerce

Dorstlust

Dorstlust webshop

Timemoto

Timemoto experience website

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk hier onze website.