StoreKeeper

StoreKeeper

Eindelijk! Een alles-in-één-softwaresysteem

Droom jij van een programma waarin al jouw verkoop, betaal-, klant-, boekhoud- en voorraadsystemen samenkomen? StoreKeeper biedt ‘t!

Software die voor jou werkt

Wij zijn StoreKeeper. Een softwareoplossing speciaal voor winkeliers die belangrijk en tijdrovend werk voor jou doet. Met onze software heb je eindelijk al jouw winkelsystemen en de webshop gekoppeld in één oplossing. Dat geeft inzicht, scheelt tijd en energie. Minder werken en meer effectiviteit. Software die voor jou werkt!

Met StoreKeeper haal je meer uit jouw winkel

Analyseren, verkoop orders, lijstjes maken, automatische communicatie met klanten, voorraden bijhouden, webshopbeheer. StoreKeeper doet het allemaal. Minder zelf doen, meer tijd voor klanten en omzet. Zo haal je meer uit jouw winkel en webshop.

Rust! Relax. Bij StoreKeeper werkt ‘t.

Wij werken voor:

  • Fashion
  • ICT & Telecom
  • Hobby & Creatief
  • Horeca

Filiz Kök van Magnifique fashion over StoreKeeper: ‘Eén voorraad, die verandert bij zowel verkopen in de winkel als een online bestelling. Eindelijk ervaar ik rust over ons voorraadbeheer. Echt fijn!’

The perfect fit!

Het systeem wordt ingesteld op jouw situatie en al jouw systemen worden gekoppeld. Flexibel en op maat. Het is speciaal gemaakt en ontwikkeld voor winkeliers.

Probeer StoreKeeper

Toe aan een totaalsysteem? Ga met ons in gesprek! En haal meer uit jouw winkel en webshop.

Integraties

Integraties StoreKeeper