Spotler

Spotler

Spotler, more than just email
Ruim 5.000 marketeers, communicatiespecialisten en IT’ers zetten met veel plezier onze software in. Spotler helpt hen met de inzet van e-mail marketing, marketing automation, transactionele e-mails, social, WhatsApp for Business en met de inzet van customer data platformen.

Software WITH a service
Klanten van Spotler en gebruikers van onze software  worden op resultaatgerichte manier ontzorgd en aan de hand genomen om het platform en alle kanalen optimaal te benutten. Vanuit één databron al je marketingkanalen integreren om zo de juiste boodschap via het juiste kanaal op het juiste moment bij de consument aan te bieden, is de belofte die we doen met Spotler. 

Sterk in e-commerce
Ons klantenbestand is divers. Niet alleen in het gebruik van onze software en de toepassingsmogelijkheden, maar ook in de branches waarin deze organisaties werkzaam zijn. Pure players, Retailers (clicks & bricks), Travel & Toerisme, Cultuur, Media & Entertainment. Kortom, organisaties die hun producten en diensten online vermarkten, aanbieden en verkopen. Met de software van Spotler optimaliseer je je resultaten.

www.spotler.nl 

Business partner TW