Spotler

Spotler

E-mail marketing automation software voor webwinkels

De gebruiksvriendelijke software van Spotler stelt je in staat om zelf het maximale rendement uit jouw e-mail marketing (automation) te halen. Maar Spotler is meer dan alleen software. Wij bieden je een zorgeloze start en helpen je daarna om je prestaties te verbeteren.

Ons doel is dat je met onze software relevanter communiceert en betere resultaten behaalt. Spotler zorgt voor de volledige onboarding, inclusief de nodige templates, eventuele integraties en een gebruikerstraining van één dag. Heb je daarna vragen over het gebruik van Spotler, dan kun je altijd direct bellen met het supportteam.

Marketeers krijgen zo de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Hierdoor kunnen zij professioneler communiceren met hun doelgroep. Spotler helpt zo meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten.

Veilig werken met klantdata

Behalve prettige software en uitmuntende dienstverlening heeft Spotler veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan. Spotler is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent voor gebruikers van Spotler o.a. veilig werken met klantdata. Daarnaast is de software volledig AVG-compliant.

Speciaal voor webshops en retailers

Voor webshops en retailers hebben we Spotler eCommerce ontwikkeld dat snel en makkelijk te integreren is met e-commerce platforms zoals ASPOS, Lightspeed, Magento en Shopware en customer data platforms zoals Datatrics en Squeezely. Hierdoor wordt je e-mail marketing automation nog persoonlijker en relevanter en dus succesvoller.

De voordelen:

 • Binnen 10 minuten een nieuwsbrief opstellen en versturen
   
 • 5 standaard automatische campagnes (verlaten winkelwagentje, win-back, product review, welkomstbericht, verjaardag) direct beschikbaar
   
 • Eigen automation campagnes inrichten en zaken als dynamische content, doelgroepfilters, SMS, webformulieren en pop-ups
   
 • Automatische contact-, product- en orderkoppeling met webshops (Magento, Lightspeed eCom, Shopware en andere e-commerce platformen) zodat deze gegevens in Spotler gebruikt kunnen worden.
   
 • Synchronisatie naar fysieke winkel systemen inclusief ontdubbeling met webshop; onderscheid tussen on- en offline klanten en bijbehorende orderwaarde.
   
 • Heldere performance- en conversierapportages over de nieuwsbrieven en acties in te zien en daarop te sturen.

Spotler is ontstaan in juni 2017 na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus (opgericht in 2004). 

Business partner TW

Kom naar onze stand 191 en laat je adviseren door onze experts! Schrijf je gratis in voor de Webwinkel Vakdagen 2022!