Sooqr

https://sooqr.com

Standnr: 207

Sooqr

Bij Sooqr gaat het enkel en alleen om conversie. We bieden krachtige on-site conversie optimalisatie tools voor e-commerce professionals. Onze conversie suite bestaat uit onsite Search, Product Recommendations en Merchandising. Met Sooqr kun je een gelikte klantreis maken, je producten nog meer laten schitteren (up- & cross-sell) en je conversie ratio en orderwaarde verhogen.

Sooqr Search zorgt voor bliksemsnelle en relevant resultaten. 80% van de zoekers hebben een duidelijke koopintentie en als ze direct vinden wat ze zochten, kopen ze gemiddeld 5 keer meer dan een niet-zoeker. Hiermee vertegenwoordigt de 10% van jouw bezoekers die starten met een zoekopdracht, tot wel 40% van je omzet.

Wist je dat volgens McKinsey 35% van alle aankopen op Amazon voortkomen uit product aanbevelingen? Sooqr Recommendations helpt je jouw conversie te verhogen en de orderwaarde. Door je bezoekers op de juiste momenten een greep uit je producten aan te bevelen kun je ze verleiden tot een extra aankoop.

Met Sooqr Merchandising bepaal jij de optimale volgorde van je producten op je categoriepagina's of merkpagina’s. Je kunt handmatig de producten op een plaats naar keuze zetten of regels instellen. Onze slimme matching algoritmes helpen je om de optimaal converterende beleving te creëren.

Een klant met een positieve ervaring heeft een hogere retentie, meer dan gemiddelde orderwaarde en daarmee een hogere Lifetime Value. Sooqr’s klanten hebben tot wel 400% conversieverhoging gezien met onze geoptimaliseerde onsite search en tot 30% hogere gemiddelde orderwaarde.

Onafhankelijk van je marketing strategie kun je jouw webshop vandaag al optimaliseren en zorg dat je geen omzet meer misloopt. Sooqr maakt het eenvoudig voor je. MySooqr is de gebruiksvriendelijke interface waar jij al jouw Sooqr producten beheert en dit is waar het de magie plaatsvindt. Je krijgt volledig inzicht in jouw conversie en je krijgt tips voor continue optimalisatie. Onze rijke ervaring met onsite search en matching maakte het voor jou mogelijk om de juiste klant het juiste product te laten vinden, op het juiste moment. 

Waarom Sooqr?

  • Wij geloven in ons product: je betaalt pas na een succesvolle gratis trial van 30 dagen (geen credit card nodig!)
  • World-class customer support
  • Waardevolle ondersteuning met de laatste inzichten voor jou e-Commerce optimalisatie 
  • Gratis optimalisatie sessie voor jouw webshop
  • Een centrale conversie cockpit voor optimaliseren, reporting en actiegerichte inzichten
  • Transparante prijsstelling zodat je vooraf weet wat je gaat betalen, met maand- en jaarabonnementen
  • De jonge en dynamische Sooqr’ familie is er altijd voor je. En ze zijn awesome ;)