SoftwareMatching.io

SoftwareMatching.io

Ontdek binnen 15 minuten de perfecte ERP- of CRM-oplossing voor uw bedrijf!
Klinkt te mooi om waar te zijn? Bij SoftwareMatching.io maken we het mogelijk.

Onderzoek toont aan dat het gemiddelde MKB-bedrijf ongeveer 1.000 uren besteedt aan het vinden van de juiste software en implementatiepartner. De voornaamste oorzaak? Gebrek aan transparantie en een eerlijk speelveld op de markt. Dat lossen wij voor je op. 

Bezoek onze stand en ontdek moeiteloos de ideale ERP- en/of CRM-software voor uw bedrijf. Beantwoord eenvoudig enkele vragen over het bedrijf en de processen die je wil automatiseren. Binnen slechts 15 minuten krijg je volledig online direct het resultaat! Uiteraard helpen onze experts je door het proces heen en bespreken de matchresultaten met je.

Ons intelligente vergelijkingsplatform analyseert uw behoeften en vindt de meest geschikte ERP- en/of CRM-software, samen met de beste implementatiepartner specifiek voor jouw bedrijf en wensen.

Wilt u meer inzicht in wat we doen? Sluit aan bij onze presentatie op dinsdag 23 januari in zaal 11 om 15:30 uur. Ontdek de belangrijkste voordelen en valkuilen waar e-commercebedrijven tegenaan lopen tijdens het selectieproces van dergelijke systemen. Of kom direct langs bij stand 169 voor persoonlijk advies.

Ben je een softwareleverancier en wil je partner worden? Ook dan bent u van harte welkom op stand 169! Ontdek de mogelijkheden en voordelen van samenwerken. Hoe meer partners, hoe sterker onze vergelijking wordt!

Presentatie(s) gegeven door SoftwareMatching.io