Social Brothers

Social Brothers

Dit jaar staan wij voor het eerst met onze drie bedrijven Social Brothers, 2DIGITS & WP Brothers op de Webwinkel Vakdagen! Binnen deze labels kijken we ernaar uit om jullie meer te vertellen op het gebied van e-commerce, webontwikkeling en digital marketing.

 

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de de Webwinkel Vakdagen en te bespreken hoe een van de drie Social Brothers labels u kan helpen om uw digitale doelen te bereiken. Mis deze kans niet om met een van onze professionals te praten en meer te leren over de oplossingen die we bieden. 

 

Wat kunt u verwachten van ons op de Webwinkel Vakdagen?

  • Diverse specialisten op alle verschillende vakgebieden in combinatie met een stuk gezelligheid en gastvrijheid!
  • We nemen jullie graag mee aan de hand van een aantal presentaties over onze diensten en aanpak. 

 

Social Brothers

Social Brothers is een Digital Agency gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Wij specialiseren ons in webontwikkeling, e-commercestrategieën, digital marketing, en nog veel meer. Met onze expertise op het gebied van de digitale wereld, zijn wij de perfecte partner voor bedrijven die willen excelleren op het online gebied. 

 

WP Brothers

WP Brothers specialiseert zich op custom made WordPress websites. Ons team van designers, developers en marketeers ontwikkelt al meer dan 11 jaar WordPress websites van hoge kwaliteit. Door onze ervaring kunnen wij WordPress websites op maat maken naar al uw wensen en behoeften. De websites die worden opgeleverd zijn goed vindbaar met een duidelijk verhaal. 

 

2DIGITS

2DIGITS specialiseert zich in het oplossen van grote digitale vraagstukken en development activiteiten. Door onze scherpe focus op nieuwe technologieën en trends leveren we oplossingen die ervoor zorgen dat webwinkels naar een hoger niveau worden getild. Ons team bouwt hoge kwaliteit e-commerceplatformen, applicaities of digital platforms. Wilt u meer weten kom langs bij onze stand op de Webwinkel Vakdagen. 

 

Voor meer informatie over Social Brothers Group en onze labels, kunt u onze website bezoeken op https://socialbrothers.nl/ en ons volgen op https://nl.linkedin.com/company/social-brothers-nl. Heeft u vooraf vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact op met Niels de Leng via 06 23 44 70 70. Of plan een afspraak via https://meetings.hubspot.com/niels31/kennismaking-