SnelStart

SnelStart

SnelStart maakt boekhouden al 35 jaar makkelijk voor ondernemers. Dit doet het Texelse familiebedrijf door boekhoudoplossingen aan te bieden met veel gebruikersgemak tegen lage kosten. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

Met SnelStart bepaal je zelf hoe en waar je werkt. Je kunt lokaal op de PC werken, maar ook op je tablet of smartphone. Binnen 1 minuut maak je eenvoudig een factuur direct op locatie bij je klant. Inkoopfacturen en bonnetjes kun je direct uploaden in je administratie. Koppel je bankrekening aan SnelStart en je hebt altijd en overal inzicht in de financiƫle situatie van je bedrijf.

SnelStart is daarnaast te koppelen met verschillende software, waaronder veel webshops. Bestellingen vanuit je webshop kunnen automatisch worden doorgezet naar de administratie in SnelStart. Zo bespaar je tijd en voorkom je dubbel werk.

Snelstart heeft ruim 59.000 abonnees en is daarmee de grootse automatiseerder voor het kleinbedrijf. SnelStart is Gold Partner van Microsoft op het gebied van Application Development en Cloud Platform. Op 1 juni 2017 is SnelStart, uit 8.000 partners in Nederland, verkozen tot Microsoft Country Partner of the Year.

Kijk voor meer informatie op www.Snelstart.nl