Smurfit Kappa Corrugated Benelux BV

Smurfit Kappa Corrugated Benelux BV

                                                                                                                                                                                                                                             

Creating the future together.                                                                                                                                                                             

Smurfit Kappa is een internationale producent van duurzame, "paper based" verpakkingsoplossingen, welke 100% recyclebaar zijn.  

Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van e-commerce, kunnen wij precies de juiste verpakking leveren, gebaseerd op markt- en klantinzichten. Wij ontwerpen gemakkelijk te verpakken duurzame oplossingen, die elk risico op productschade tijdens het transport uitsluiten en zorgen ervoor dat uw producten in perfecte staat aankomen, elke keer weer. 

E-commerce verpakkingen hebben ook een marketing functie en daarom helpen wij onze klanten zich te onderscheiden in een overvolle markt om hun klanten een optimale ervaring te bezorgen.

Wij werken samen met webshops, eFulfilment organisaties, online platforms en Brand Owners in de B2C- en B2B-markt, waarbij de verpakkingswensen variëren van één standaardformaat tot een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen op maat.

Ook op zoek naar een ervaren partner op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen kom naar onze stand 349 of contact ons via info@smurfitkappa.nl of bezoek onze                 e-commerce website :

https://www.smurfitkappa.com/nl