Skwirrel B.V.

https://skwirrel.eu

Standnr: B08

Skwirrel B.V.

Excel is nog steeds een van de meest gebruikte programma’s voor het verwerken en bijhouden van productdata. Productinformatie dat op verschillende locaties, door verschillende personen beheerd wordt, is dan ook voor veel bedrijven erg herkenbaar. Er ontstaan al snel tientallen versies van een document met versiestress tot gevolg. Bovendien zijn de mogelijkheden binnen Excel beperkt en raak je door de grote hoeveelheid rijen en kolommen met productinformatie al snel het overzicht kwijt.

Het Product Information Management (PIM)-systeem van Skwirrel biedt hiervoor de oplossing. Geen gedoe meer met Excel bestanden, maar een eenduidig, gestandaardiseerd, systeem. Het PIM-systeem van Skwirrel verzamelt en structureert alle productinformatie op één centrale plek. Ook op het gebied van bijlagen, handleidingen en brochures biedt Skwirrel dé oplossing voor het structureren van data.

Het PIM-systeem heeft een geïntegreerd DAM-systeem waardoor het opslaan, beheren en structureren van alle digitale bestanden versimpeld wordt. De productdata wordt overzichtelijk vastgelegd en beheerd, en alle bijlagen en assets zijn daarbij geïntegreerd. Door het werken in één systeem wordt de data altijd consistent op één plek opgeslagen.

Vanuit de gebruiksvriendelijke omgeving, kan een onbeperkt aantal producten en verkoopunits voorzien worden van meertalige omschrijvingen, marketingteksten, ETIM dynamische features en bijlagen zoals afbeeldingen, montage-filmpjes, gebruikshandleidingen en certificaten.

Krijg grip op jouw productdata met het PIM-systeem van Skwirrel!