ShopWeDo E-fulfilment

ShopWeDo E-fulfilment

Vanuit onze gerobotiseerde e-fulfilment centra in België verzenden wij wereldwijd meer dan 1 miljoen B2C e-commerce pakjes per jaar.

Besteld voor 23u, morgen geleverd in de Benelux. Meer dan 15 jaar ervaring.

Wie zijn wij?

ShopWeDo e-fulfilment verzorgt de logistiek van meer dan 150 - voornamelijk Belgische en Nederlandse - webwinkels. Van zodra jij thuis op de bestelknop drukt gaan wij aan de slag. Zo gaan er bij ons dagelijks duizenden pakjes de deur uit. Dat maakt de kans heel groot dat jij zonder het te weten ooit al eens een pakketje hebt ontvangen dat door ons is ingepakt en verzonden.

In ons warehouse van meer dan 9000 m² werken mens en robot  nauw samen om jouw pakketjes zo snel mogelijk te verpakken en te verzenden. Fashion, bier, chocolade, voedingsupplementen, gadgets, je kan het zo gek niet bedenken of we verzenden het.
Daarvoor doen we dan weer beroep op PostNL, Bpost, UPS, DPD, DHL, GLS, enz.

Heb je wat moeilijker in te pakken producten?
Of wil je wat meer zorg en personalisatie die je bij onze (te) sterk geautomatiseerde concurrenten niet meer krijgt? Wij regelen het voor je!

Autostore ShopWeDo

Wat zie je bij ons?

Voor de kenners onder jullie, concreet zal je het volgende zien als je eens langskomt:

  • Ons innovatief Autostore opslagsysteem. Een spectaculaire stapel van 25 000 bakken waarboven onze robots rijden om producten te orderpicken om ze naar onze orderpickers te brengen. Zij plaatsen de aangeleverde producten op een rek en dan is het de beurt aan MiRanda en haar collega’s.
  • MiRanda baant zich een weg - zoals de robotstofzuiger bij je thuis - tussen onze andere werknemers en brengt het rek met de goederen naar onze geautomatiseerde inpakmachines, de Jivaro’s. De Jivaro verpakt onze goederen automatisch, dit is efficiënt, maar bovenal zeer duurzaam!
  • De Jivaro past de dooshoogte aan afhankelijk van de verstuurde producten en beperkt zo de hoeveelheid lucht die verstuurd wordt tot een absoluut minimum. Zo nemen de dozen minder ruimte in bij het transport en is er minder opvulmateriaal nodig. Wat onze Jivaro helemaal fantastisch maakt, is dat hij daarboven ook nog eens elke doos kan personaliseren. Zo krijg jij een pakje bij je thuis dat helemaal op jouw maat is gemaakt!
  • Alles wordt naadloos aangestuurd door state of the art software. Jij krijgt een login op ons portaal waar je je webshop kan koppelen en alles realtime kan opvolgen. We hebben  koppelingen met Shopify, Woocommerce, Shopware, SAP, Magento, Lightspeed, BOL, Amazon, Episerver, Exact, CCV, Wix, Odoo, Squarespace, ....

Verpakkingsmachines

Wil je nu al meer weten? Bezoek onze website: www.shopwedo.com

Of mail ons op info@shopwedo.com en dan spreken we met je af op onze stand 48.