Sherpaan

Sherpaan

Sherpa is speciaal ontwikkeld voor webshops waarvoor een efficiënt bestellingssysteem erg belangrijk is voor succes. De backoffice software functioneert als centrale, geautomatiseerde spil tussen webshop(s), bankrekeningen, kassasysteem, payment provider, magazijn, leveranciers, vervoerders en de klant. Deze backoffice software combineert ERP en klantenservice in één systeem.

Hierdoor zijn niet alleen alle bedrijfsprocessen zoals financiën en logistiek met behulp van automatisering met elkaar verbonden, maar dus ook de klantenservice. Elke medewerker van de webwinkel kan zien welke contacten er met de klant zijn geweest, waardoor klanten sneller en beter kunnen worden geholpen. Webshops zijn ook af van hun handmatige facturering, want de factuur wordt digitaal verstuurd en gearchiveerd.

Sherpaan verwerkt alle typen orders en heeft koppelingen met onder meer Magento, PostNL, DHL Parcel, DPD, B2C Europe, Transsmart, UPS, GLS, Transmission, MyParcel, Ingenico, Klarna, Paypal, Docdata Payments, Buckaroo, MultiSafepay en Bol.com.

Sherpaan is gevestigd in Veenendaal op industrieterein Compagnie-Oost direct aan de A12. Adres: Einsteinstraat 22 A, Veenendaal. Informatie: www.sherpaan.nl

Business partner TW