Seeders

Seeders

SEEDERS - WE BUILD AUTHORITY.

Seeders is een internationaal online marketing agency gespecialiseerd in het creëren van autoriteit en zichtbaarheid voor bedrijven in de zoekmachines. Met vestigingen in Zwolle, Amsterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Warschau, Kopenhagen, Barcelona en Parijs heeft Seeders een breed netwerk gecreëerd dat dagelijks groeiende is. Hierdoor maken wij het voor onze klanten mogelijk om online zichtbaarheid te genereren in de nationale en Europese markt.

Want to scale your business?
De digitale zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten? Nationaal of internationaal, think Seeders. Door middel van een uitgebreid team aan specialisten op het gebied van SEO, SEA, linkbuilding en Data kunnen wij voor ieder bedrijf de juiste strategie bedenken om succes en resultaat te garanderen.

DIGITAL PR

Een van de belangrijkste pijlers van onze SEO-strategie is Digital PR. Seeders heeft verschillende eigen PR-strategieën ontwikkeld om de online autoriteit en zichtbaarheid van onze klanten nog meer te vergroten op nationaal zowel als internationaal niveau. Door te werken vanuit data creëren wij content met nieuwswaarde om zo een prachtige invalshoek te krijgen voor een pakkend persbericht. Het doel van Digital PR is extra exposure, sterke branded backlinks en het verbeteren van de trust flow van het domein.

SEO

Seeders helpt bij het uitdenken, opstellen en uitvoeren van een SEO-strategie. Door samen met de klant te kijken naar zijn of haar doelen kunnen we bepalen welke stappen gezet moeten worden voor de meest succesvolle SEO-strategie. Het belangrijkste doel is en blijft om met de juiste zoekwoorden zoveel mogelijk organische zichtbaarheid te genereren voor jouw bedrijf. Door het optimaliseren van de on site SEO, technische SEO en het bouwen aan een groter en breder linkprofiel zorgen wij voor optimaal resultaat.

LINKBUILDING

Een van de belangrijkste onderdelen van het creëren van online autoriteit en zichtbaarheid is het vergaren van relevante backlinks voor onze klanten. Linkbuilding is dan ook onze grootste specialiteit en core business.  Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste pijlers om organische goed te ranken in de zoekmachines. Door een juiste mix te maken van kwalitatieve backlinks op platformen met een hoge autoriteit en een onderstroom aan massa links creëren wij voor onze klanten de beste linkbuilding strategie voor zijn of haar specifieke bedrijf.

Presentatie(s) gegeven door Seeders