RAJA

RAJA

Tijd en geld besparen: dat willen we toch allemaal? Om dit voor onze klanten mogelijk te maken zorgen we ervoor dat ze hun aankopen zoveel mogelijk kunnen groeperen bij slechts 1 leverancier: RAJA. Om aan alle behoeften en benodigdheden voor uw bedrijf tegemoet te komen, zorgen we ervoor dat ons aanbod voortdurend wordt vernieuwd en verrijkt. We kijken daarbij altijd naar de meest praktische, ecologische en productieve oplossingen en producten.

Van verpakkingen en kantoorartikelen tot magazijnbenodigdheden, onze producten zijn altijd ruim op voorraad en kunnen snel geleverd worden in de hele Benelux. Of u nu een prille start-up bent of een doorwinterde multinational, onze gespecialiseerde teams weten altijd oplossingen aan te bieden perfect op maat gesneden van de behoeften van uw bedrijf.

‘Ondernemen’ en ‘duurzaamheid’ gaan vandaag hand in hand. Als toonaangevende verpakkingsdistributeur in Europa zetten we ons daarom actief in voor de vermindering van de ecologische voetafdruk. RAJA past dit zowel intern toe als in het aanbod van ons productassortiment. We focussen ons daarbij op de 5 basisprincipes van duurzaam verpakken: verminderen, vervangen, recyclen, hergebruiken en hernieuwen. Meer weten? Bekijk hier onze tips om duurzaam te verpakken en te verzenden.

Tot slot passen we de duurzaamheidsprincipes ook toe in onze sociale engagementen. Zo zetten we ons elk jaar in voor het actieprogramma “Vrouwen en Milieu”. De focus ligt hierbij op twee terreinen: het ondersteunen van het socio-economisch welzijn van vrouwen wereldwijd en het bestrijden van de klimaatverandering.

Thuiswinkel foto