QLS

https://qls.nl

Standnr: 211

QLS

Over QLS
QLS is een familiebedrijf dat met veel passie haar intrede heeft gemaakt in de branche van logistieke e-commerce. Dit doet QLS door middel van de volgende diensten (fulfilment, pakketdienst en software). QLS heeft de afgelopen jaren innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en heeft daardoor kunnen uitgroeien tot een vooruitstrevend logistiek e-commerce bedrijf. Dankzij onze AutoStore (geautomatiseerd magazijn) en inpakmachine kunnen wij nog sneller, voordeliger en efficiënter produceren.

De AutoStore brengt diverse voordelen met zich mee, zoals een verhoogde picksnelheid, nauwkeurigheid, verminderde ecologische voetafdruk en betrouwbaarheid. Pakketten worden door de inpakmachine zorgvuldig ingepakt, zodat producten onbeschadigd bij de klant binnenkomen. Hierbij maken wij gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en milieuvriendelijk opvulmateriaal. Belangrijk om te weten is dat onze inpakmachine de lucht reduceert in de pakketjes en dat zorgt weer voor een vermindering van de CO2-uitstoot.  

Fulfilment
Geen omkijken meer hebben naar het logistieke proces van webshops? Fulfilment is het complete proces dat zorgt voor de afhandeling van bestellingen. Van goederenontvangst tot levering bij klanten en het verwerken van retourzendingen. Wanneer je kiest om fulfilment uit te besteden dan heb je geen omkijken meer naar de logistieke taken. QLS ontzorgt webshops volledig in het gehele logistieke proces. Alle processen van inslag, opslag, orderpicken, inpakken, verzenden en retouren worden geheel door QLS uit handen genomen. Dit bespaart webshops tijd en geld.

Pakketdienst
Snel en makkelijk pakketten verzenden? Koppel je webshop eenvoudig aan ons eigen ontwikkelde verzendplatform. Middels de pakketdienst ondersteunt QLS webshops met het verzenden van pakketten. Door de gratis ophaalservice, het eigen ontwikkelde verzendplatform en de snelle verzending in Nederland en België is QLS een efficiënt verlengstuk van webshops. 

Alle voordelen op een rij:

  • Bespaar tijd en geld;
  • All-in tarieven;
  • Cut-off 23:30 uur;
  • Eigen ontwikkeld verzendplatform;
  • Nauwkeurig met ons geautomatiseerd magazijn (AutoStore);
  • Automatische inpakmachines die de dozen zo klein mogelijk maken.

Door onze familiaire insteek, persoonlijke betrokkenheid en vooruitstrevende werkwijze is QLS de ideale logistieke partner!

Thuiswinkel foto