PresTop BV

PresTop BV

Uw webshop of website op de winkelvloer. Bestellen en betalen, ook achteraf !

Meer orders. Meer cross selling. Minder lost sales. Een dieper en breder assortiment presenteren. Een hogere klanttevredenheid en toch minder tijd van uw medewerkers vragen? Het is mogelijk met webshopzuilen en bestelzuilen! Een geslaagd project begint bij PresTop. De mogelijkheden en valkuilen hebben we helder in beeld. U bepaalt de doelstellingen en PresTop levert advies en diensten voor uw project.

85 bestelzuilen met pin voor ANWB

ANWB heeft aan PresTop gevraagd om een complete oplossing op basis van informatiezuilen te leveren. Al snel bleek dat er ook vraag was naar beschikbaarheid van een in-store betaalmethode om conversie en zelfredzaamheid van de bezoeker te verhogen, vervolgens heeft PresTop een bestelzuil met PIN ontworpen. De bestelzuilen zijn uitgerust met een bewegingssensor, barcodescanner, PIN terminal en signage. Meer informatie over deze case vindt u hier: http://prestop.nl/85-bestelzuilen-met-pin-voor-anwb/.

De nieuwste producten en laatste ontwikkelingen vindt u op de PresTop stand - 140

PresTop presenteert de nieuwste producten en laatste ontwikkelingen op het gebied van bestelzuilen, webshopkiosken en informatiezuilen. Ook voor vragen over lead verzameling, shop-in-shop, beheer, privacy en (multitouch) software kunt u bij ons terecht.

Tot ziens op de WWVD - 140 

www.prestop.nl

ANWB bestelzuilen