Pay.

Pay.

 

Pay. is een omnichannel betaalprovider en biedt meer dan 40 (inter)nationale betaalmethoden aan. Dankzij onze plug & play plugins en geavanceerde API koppelen ondernemers moeiteloos verschillende integraties met hun webshop of fysieke winkel.

Voor een nog completere dienstverlening biedt Pay. verschillende features aan die de conversie van ondernemers direct verhogen. Voorbeelden hiervan zijn het iDEAL backup plan, de second chance e-mail, recurring payments of dynamische betaallinks.

Gegarandeerd succes met een omnichannel betaalstrategie

De wereld van betalingen innoveert en verandert continu en als innovatieve betaalprovider ontzorgt Pay. ondernemers op het gebied van betalingsverkeer. Hierin wordt het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring als nummer één prioriteit gezien.

Pay. biedt verschillende betaalmethoden aan zoals iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, PayPal en Apple Pay. Daarnaast zijn we bekend vanwege ons aanbod van buy now, pay later betaaloplossingen (achteraf betalen en gespreid betalen) met Klarna, AfterPay, in3 en nog veel meer. Ondernemers maken via Pay. hun betaalmix nog vollediger met het aanbieden van gift cards en in-store pinbetalingen.

Onze missie

FinTech en e-commerce zijn werelden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en die in een rap tempo veranderen. Ondernemingen hebben steeds meer behoefte aan een betaalverwerker zoals Pay. die betrouwbaar en gedreven is en die de visie deelt dat stilstand achteruit betekent. Het is onze missie om onze klanten een hoogwaardige service en de beste omnichannel oplossingen aan te bieden zodat zij zich volledig kunnen richten op het ondernemen.

Veiliger. Sneller. Beter.

Wil je frictieloze online en offline (op bijvoorbeeld pinterminals) betalingen accepteren en het betaalgemak van jouw klanten verhogen? Mail dan sales@pay.nl.

Thuiswinkel foto