Pay.

Pay.

Wij zijn Pay; de betrouwbare, slimme, en gedreven betaalpartner voor meer dan 15.000 ondernemingen in Europa. Sinds 2011 bouwen wij aan onze ambitie om het beste omnichannel betaalplatform in onze markt te zijn.   

Met meer dan 50 lokale en internationale betaalmethoden, maken wij het mogelijk voor je klanten om aankopen te doen op de manier die zij het prettigst vinden. Of ze nou de voorkeur geven aan het gebruik van iDEAL, Bancontact, Giropay, creditcards of de bekende achteraf- en gespreid betaalmethoden, met één druk op de knop zet je eenvoudig alle betaalmethoden aan- en uit. Dit is niet alleen gemakkelijk voor jou als ondernemer, maar verhoogt ook de tevredenheid van je klanten. 

Betalen is méér dan een transactie, dat begrijpen wij als geen ander. 
Onze kennis, expertise en in-house gebouwde techniek zorgen ervoor dat onze merchants altijd de beste betaalervaring aanbieden aan hun klanten. Dat doen we door naast innovatieve betaalproducten ook talrijke conversie-verhogende tools te bouwen. Hiermee halen ondernemingen het allerbeste uit hun verkoopkanalen. 

Creëer de optimale user experience met features als uitgebreide rapportages, smart check-out, recurring payments en smart routing. Onze unieke features zorgen voor hogere conversie en nóg meer succesvolle transacties. 

Wij zijn Pay. En wij staan achter elke betaling. 
Wij zijn een oer-Hollands bedrijf die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit de locaties Enschede, Amsterdam en Spijkenisse houden we elkaar scherp en zijn we kritisch, maar werken we toch als een hechte groep aan onze missie: veilige en betrouwbare betalingen mogelijk maken. 

 

Thuiswinkel foto