Panhuijsen Verpakkingen b.v.

Panhuijsen Verpakkingen b.v.

Al meer dan 100 jaar is het Tilburgse Panhuijsen Verpakkingen een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikken we over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau.

Het belangrijkste; wij luisteren naar de klant. Spelen in op wat er leeft in de markt en de branche en zijn voortdurend in de weer om een zo hoog mogelijke kwaliteit en servicegraad te realiseren. Het leveren van verpakkingsmaterialen en -machines is uiteraard het uiteindelijke doel. Wij zijn ons echter bewust van het feit dat de klant meer wil dan leveringen alleen. Advisering op het brede terrein van verpakken is dan ook de toegevoegde waarde die wij leveren. 

En last but not least willen wij, Panhuijsen, partnership met onze klanten, met onze leveranciers en met onze medewerkers. Alleen op die manier kan continuïteit worden gegarandeerd en kunnen samenwerkingen tot wederzijds vruchtbaar resultaat leiden. Niet voor niets voeren wij de slagzin: Panhuijsen, voorRAAD in Verpakkingen.