PANGAEA Digital Agency

PANGAEA Digital Agency

PANGAEA Digital Agency maakt ambitieuze ondernemers marktleider op het internet. We doen dat voor zowel B2C als B2B bedrijven.

 

We doen dat op basis van 3 pijlers, Strategie, Marketing en Techniek. Alleen als alle drie de pijlers goed ingericht zijn kan je succesvol worden en blijven. 

 

We bepalen samen de digitale strategie. Hoe en waarmee kan jij succesvol zijn. Waar liggen de kansen en wat is ervoor nodig om deze maximaal te benutten. We maken daar een business model voor zodat het voorspelbaar is wat jij online gaat verdienen.

 

Met de pijler Marketing zorgen we ervoor dat jij gevonden wordt door je doelgroep, op Google, Instagram, Facebook, dat je daar een pakkende boodschap neerzet zodat jouw prospects klikken en naar je website gaan. Op de website zorgen we ervoor dat de eerste indruk meteen goed is, En dat er een logische flow is door de website die het jou bezoeker zo makkelijk maakt dat ze hebben besteld voor ze het door hebben.

 

De derde pijler Techniek zorgt ervoor dat jou e-commerce platform naadloos aangesloten is aan jouw ERP systeem en dat je kan opschalen. Alle innovatieve features die bijdragen aan het onderscheidend zijn in de markt worden ingezet voor jouw maximale resultaat.

 

Onderdeel van techniek is ook dat je jouw debiteuren en artikelen, prijslijsten, mandaten 1 op 1 geïntegreerd zijn met het e-commerce platform, Daar heb jij geen omkijken meer naar zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is voor je klanten, namelijk toegevoegde waarde bieden.

 

Kom naar onze stand of ga naar onze website: png.nl en start vandaag nog met jouw succes op het internet.

 

Presentatie(s) gegeven door PANGAEA Digital Agency