Pan Oston B.V.

Pan Oston B.V.

Als Nederlandse onderneming uit het Sallandse Raalte ontwerpt, produceert en installeert  Pan Oston interactieve klantoplossingen zoals (zelf)checkouts, service-, bestel-, informatie- en betaalzuilen. Met ruim 50 jaar ervaring in de Retail zijn wij één van de grondleggers van zelfscan oplossingen in supermarkten zoals wij die nu kennen. Deze ervaring gebruiken wij om onze oplossingen naadloos aan te sluiten op winkels en verkoopstrategieën in verschillende markten.

Naast het aanbieden van standard totaaloplossingen met onze gerenommeerde softwarepartners, zijn onze producten vrij in te richten naar uw wens. Dit is mogelijk omdat onze eigen designafdeling de meubelen modulair ontwerpt waardoor deze hard- en software onafhankelijk zijn. Hierdoor zijn ze volledig volgens klant specificaties en wensen in te richten.

Pan Oston levert innovatieve oplossingen in heel Europa. Ons brede klantportfolio met onder andere Albert-Heijn, SPAR, Action, HEMA, AVIA, Tockheim, CenterParcs, Carrefour en vele meer spreekt voor zich. Of het nu gaat om bestellen, betalen, service verlenen of het inrichten van een volledige in-store shop, Pan Oston weet altijd de juiste maatwerk oplossing te vinden.

 

Interactieve Gamification Starbucks
EG Group, Touchscreen Marketing, Arla Foods, Pan Oston en Young Perfect kwamen samen met een bijzondere en interactieve activatie: de Starbucks Interactive Promotion. Met een leuke game werd aandacht gevraagd voor de ijskoffie van Starbucks. Niet in een reguliere supermarktsetting, maar langs de kant van de weg: bij EG tankstations. Maar liefst vier weken lang was de Starbucks Interactive Promotion bij verschillende EG tankstations (o.a. Texaco en Esso) te vinden.

Dankzij de toevoeging van gamification aan de reguliere promotie was er een grote betrokkenheid bij de campagne. Bij binnenkomst trekt de BLUE FIRE kiosk direct de aandacht en dat moedigt mensen aan om te spelen. Het zien van spelende mensen geeft een me-too effect dat positief sociaal gedrag rondom het scherm versterkt. Het uiteindelijke resultaat was een verkoopstijging van +200% ten opzichte van reguliere promotie.

“Virtual shelf” oplossing bij Vijver- en Tuincentrum Pelckmans
Met meer dan 50.000m2 en ruim 100 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen, is “Vijver- en Tuincentrum Pelckmans” het grootste en goedkoopste overdekte tuincentrum van België. Het enorme assortiment zorgt voor verschillende uitdagingen wanneer het gaat om het inrichten van het vloeroppervlakte. Om dit probleem op te lossen werd Pan Oston benaderd om te helpen met het inrichten van een “virtual shelf” oplossing. Dankzij deze in-store oplossing kunnen klanten altijd het volledige assortiment bekijken en direct bestellen op locatie.

DigiReception powered by BLUE FIRE
Bij het ontvangen van relaties of gasten draait het niet alleen om gastvrijheid, maar ook om de beleving van uw bezoeker. Door dit proces zo goed mogelijk in te richten met een aanname zuil is het mogelijk om een unieke ervaring aan uw gasten te geven bij verwelkoming in uw pand. De BLUE FIRE aannamezuil helpt u hierbij.