Pan Oston B.V.

Pan Oston B.V.

Pan Oston ontwerpt, produceert en installeert Customer Interaction Solutions zoals checkouts, selfservice-, informatie- en betaalzuilen. Met ruim 50 jaar ervaring in de Retail weten wij onze oplossingen naadloos aan te sluiten op uw omnichannel strategie. Of het nu gaat om betalen, service of het inrichten van volledige in-store winkel mogelijkheden, Pan Oston weet altijd de juiste maatwerk oplossing te vinden.

Interactieve Gamification Starbucks
EG Group, Touchscreen Marketing, Arla Foods, Pan Oston en Young Perfect kwamen samen met een bijzondere en interactieve activatie: de Starbucks Interactive Promotion. Met een leuke game werd aandacht gevraagd voor de ijskoffie van Starbucks. Niet in een reguliere supermarktsetting, maar langs de kant van de weg: bij EG tankstations. Maar liefst vier weken lang was de Starbucks Interactive Promotion bij verschillende EG tankstations (o.a. Texaco en Esso) te vinden.

Dankzij de toevoeging van gamification aan de reguliere promotie was er een grote betrokkenheid bij de campagne. Bij binnenkomst trekt de BLUE FIRE kiosk direct de aandacht en dat moedigt mensen aan om te spelen. Het zien van spelende mensen geeft een me-too effect dat positief sociaal gedrag rondom het scherm versterkt. Het uiteindelijke resultaat was een verkoopstijging van +200% ten opzichte van reguliere promotie.

“Virtual shelf” oplossing bij Vijver- en Tuincentrum Pelckmans
Met meer dan 50.000m2 en ruim 100 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen, is “Vijver- en Tuincentrum Pelckmans” het grootste en goedkoopste overdekte tuincentrum van België. Het enorme assortiment zorgt voor verschillende uitdagingen wanneer het gaat om het inrichten van het vloeroppervlakte. Om dit probleem op te lossen werd Pan Oston benaderd om te helpen met het inrichten van een “virtual shelf” oplossing. Dankzij deze in-store oplossing kunnen klanten altijd het volledige assortiment bekijken en direct bestellen op locatie.

DigiReception powered by BLUE FIRE
Bij het ontvangen van relaties of gasten draait het niet alleen om gastvrijheid, maar ook om de beleving van uw bezoeker. Door dit proces zo goed mogelijk in te richten met een aanname zuil is het mogelijk om een unieke ervaring aan uw gasten te geven bij verwelkoming in uw pand. De BLUE FIRE aannamezuil helpt u hierbij.

 

 

Webwinkel Vakdagen Summer edition

7 & 8 juli 2021 Jaarbeurs Utrecht

Leading in Digital Commerce

Ga naar de website