OmniStock

OmniStock

Wij geloven dat duurzame omnichannel commerce de sleutel is tot meer omzet, efficiency en resultaat. 
OmniStock verbetert het resultaat van omnichannel retailers en webshops, door een optimalisatie en verduurzaming van hun orderprocessen en artikelinformatie beheer, via onze slimme OMS en PIM SaaS applicaties. 

Dit leidt tot kostenverlaging, efficiency en blijere consumenten - mede door het bieden van duurzame en transparante bezorgkeuzes. Hierdoor verbeteren onze klanten niet alleen hun concurrentiepositie, maar ook een klein beetje de wereld.

- OmniStock Omnichannel Order Management Systeem (OMS) ondersteunt bedrijven in het verwerken van orders en realtime inzicht te krijgen in de status van deze orders en voorraadbeschikbaarheid. Door onze flexibele supply chain kunnen onze klanten flexibel omgaan met iedere situatie, en waar nodig de supply chain aansturing aanpassen.

- OmniStock Product Informatie Management Systeem (PIM) helpt bedrijven artikeldata uit verschillende bronnen realtime te organiseren en automatisch te verrijken tot bruikbare productinformatie en deze vervolgens te distribueren.

Deze geld besparende Cloud-oplossingen zorgen voor verbeterde marge, stijgende productiviteit en een hogere omzet.

Click hier voor onze korte omnichannel video:
https://vimeo.com/786683133