NR1webshops

NR1webshops

Met E-franchise brengen we een nieuwe strategie op de markt waarbij we een totaaloplossing bieden voor iedereen die een webshop wil beginnen. Wij bieden alle tools en jij zorgt voor de expertise. Het totale diensten pakket bestaat uit:

  • Magento 2 webshop
  • Odoo ERP systeem
  • Warehous Fulfilment
  • Backoffice Support
  • Marketing
  • Exclusiviteit

In het huidige online landschap zijn er slechts 2 strategie├źn waarmee je je producten online kunt gaan verkopen. Aan de ene kant de grote marktplaatsen met hun moordenede concurrentie. En aan de andere kant kun je je eigen webshop gaan starten en runnen. Met deze gloednieuwe strategie hoef jij niet meer het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Want je krijgt je eigen webshop en de beschikking over alle tools die nodig zijn om een succesvolle webshop te runnen.

Het exclusieve karakter is uniek in de e-commerce. Want in tegenstelling tot de marktplaatsen waar iedereen toegelaten wordt en je tegen 20.000 andere ondernemers moet concurreren, laten wij binnen e-franchise niet iedereen toe. Wij zoeken slechts 1 ondernemer per marktsegment. Slechts 1 ondernemer voor badkamer, keuken, tuin, speelgoed, enz, enz. Dit doen we omdat we geloven in de ondernemer.

'Samen staan we sterk'. Door samen te werken kan er ook in de E-commerce wereld goedkoper ingekocht worden. En dat loont! Zo kun je al snel tot 70% op je kosten voor je bedrijfsvoering. Enkele voorbeelden zijn logistieke kosten, Bankkosten, Backoffice support, telefoonkosten.

Een ander belangrijke factor in het aantrekkelijke business model van NR1 Webshops zijn onze back office diensten. Want hiermee kan er tot 80% van al het dagelijkse routine werk uit handen genomen worden. Denk hierbij aan de plaatsen van producten, inkoop, Klantenservice en boekhouding.

Met dit totale dienstenpakket kun jij in de huidige, vaak moeilijke, e-commerce markt op alle vlakken concurrerend blijven.