NR1webshops

NR1webshops

Met E-franchise brengen we een nieuwe strategie op de markt voor het online verkopen van producten. Dit doen we door een totaaloplossing aan te bieden. Deze totaaloplossing is voor iedereen die een eigen webshop wil beginnen of zijn huidige webshop naar een hoger niveau wil tillen. Het totale diensten pakket bestaat uit:

  • Magento 2 webshop
  • Odoo ERP systeem
  • Warehouse Fulfilment
  • Backoffice Support
  • Marketing
  • Exclusiviteit

Samenwerken

Een van de voordelen door samen te gaan werken met ons ons, is dat je direct aan de slag gaat met een professionele webshop en een apart ERP systeem. Beide systemen voldoen aan de hedendaagse standaarden en worden al jaren met succes toegepast in de online verkoop. Omdat we heel veel diensten aanbieden kunnen we ze ook goedkoper inkopen bij onze partners. Dit kan oplopen tot een kostenbesparing van 70% op jouw dagelijkse bedrijfsvoering.

Backoffice support

Een webshop runnen bestaat voor 80% uit routine werk. Routine werk zijn dagelijkse werkzaamheden die je middels een handboek aan iedereen kunt uitleggen. Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van producten, inkoop bij de groothandel en de klantenservice. Met onze backoffice support kun je gebruik maken van hoog opgeleid personeel dat tegen scherpe tarieven ondersteuning biedt. Deze ondersteuning is dan ook een belangrijke factor in het aantrekkelijke business model van NR1 Webshops.

Exclusiviteit

Het exclusieve karakter onderscheid ons van de rest. Want wij zoeken slechts 1 ondernemer per marktsegment. Slechts 1 ondernemer die het alleen recht krijgt om het volledige assortiment aan te bieden in zijn of haar markt. Door deze nieuwe strategie toe te passen zul je je concurrenten altijd een stap voor blijven.

Presentatie(s) gegeven door NR1webshops