NextChapter eCommerce

NextChapter eCommerce


NextChapter biedt de multi suite. Wij zijn gespecialiseerd in krachtige multichannel & multivendor solutions die onze klanten een concurrentievoordeel geven. Modulair (headless modules) of als complete suite. 

 

Over NextChapter eCommerce 
NextChapter is krachtig SaaS e-commerce platform waarmee je direct kunt groeien en klaar bent voor de toekomst. 

Het NextChapter Platform geeft je de flexibiliteit, bewegingsvrijheid en wendbaarheid die nodig is om een concurrentievoordeel te behouden. Het unieke voordeel van het NextChapter Platform is dat je geen definitieve keuzes hoeft te maken die zich later tegen je kunnen keren.Je kunt bovendien meerdere e-commerce verdienmodellen naast elkaar voeren. NextChapter eCommerce is het enige cloud e-commerce platform met een SaaS core dat gespecialiseerd is in diverse e-commerce strategieën en business cases en het gemakkelijk switchen hiertussen. Voor nu en in de toekomst. 

We werken continu aan de (door)ontwikkeling van ons SaaS platform, en verzorgen daarbij de technisch foutloze implementatie. Daarnaast onderscheiden wij ons door je zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau ondersteuning te bieden.  

  • Compleet: je krijgt alle tools om je omzet te verhogen.
  • Ready to use: je geniet van een snelle time to market, zonder eindeloze technische projecten en juist met directe focus op de groei van je business.
  • Schaalbaar: je kunt onbeperkt doorgroeien en uitbreiden zonder zorgen over performance, snelheid of security. 
  • Continuous innovation: wij bieden je doorlopend nieuwe features en altijd een technisch up-to-date fundament.  
  • Wendbaar: je kun snel, gemakkelijk en voordelig nieuwe business kansen benutten en verder uitbreiden. Bezoek ons op Stand 07.215 

www.nextchapter-ecommerce.com
contact@nextchapter-ecommerce.com

 

Presentatie(s) gegeven door NextChapter eCommerce