NextChapter eCommerce

NextChapter eCommerce


NextChapter is een uniek e-commerce cloud platform. Wij zijn gespecialiseerd in krachtige multichannel & multivendor solutions die onze klanten een concurrentievoordeel geven. Modulair (headless modules) of als complete suite. 

 

Over NextChapter eCommerce 
NextChapter is krachtig e-commerce platform waarmee je direct kunt groeien en klaar bent voor de toekomst. 

Het NextChapter Platform geeft je de flexibiliteit, bewegingsvrijheid en wendbaarheid die nodig is om een concurrentievoordeel te behouden. Het unieke voordeel van het NextChapter Platform is dat je geen definitieve keuzes hoeft te maken die zich later tegen je kunnen keren.Je kunt bovendien meerdere e-commerce verdienmodellen naast elkaar voeren. NextChapter eCommerce is het enige cloud e-commerce platform met een SaaS core dat gespecialiseerd is in diverse e-commerce strategieën en business cases en het gemakkelijk switchen hiertussen. Voor nu en in de toekomst. 

We werken continu aan de (door)ontwikkeling van ons SaaS platform, en verzorgen daarbij de technisch foutloze implementatie. Daarnaast onderscheiden wij ons door je zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau ondersteuning te bieden.  

 • Compleet: je krijgt alle tools om je omzet te verhogen.
 • Ready to use: je geniet van een snelle time to market, zonder eindeloze technische projecten en juist met directe focus op de groei van je business.
 • Schaalbaar: je kunt onbeperkt doorgroeien en uitbreiden zonder zorgen over performance, snelheid of security. 
 • Continuous innovation: wij bieden je doorlopend nieuwe features en altijd een technisch up-to-date fundament.  
 • Wendbaar: je kun snel, gemakkelijk en voordelig nieuwe business kansen benutten en verder uitbreiden. BEURSNIEUWS: bereid je beter voor op de toekomst met NextChapter OMS
Voor het vergroten van omzet en exposure verkopen bedrijven over steeds meer (online) kanalen. Deze uitbreiding van kanalen en systemen leidt tot verlies van overzicht en efficiëntie, waardoor het steeds ingewikkelder is om klantverwachtingen wat betreft inzicht, snelheid en service waar te maken. Het managen van voorraad en orders is een grotere uitdaging dan ooit tevoren. De oplossing: NextChapter OMS, voor nu en morgen.

NextChapter OMS is het beste systeem voor virtuele allocatiemanagement dat er is, en verbindt verkoopkanalen aan voorraadlocaties. Door middel van fijnmazige business ruling worden voorraad en orders gekoppeld aan een voorkeurskanaal waarbij alle informatie centraal wordt opgeslagen voor inzicht, distributie en klantenservice processen.

NextChapter OMS:

 • Speciaal ontwikkeld voor multichannel en multivendor e-commerce
 • SaaS voor hoge kwaliteit, schaalbaarheid en automatische doorontwikkeling
 • Uitgebreide configuratie mogelijkheden waardoor elke case haalbaar is
 • Onbeperkt deelnemen van voorraadlocaties (magazijnen, winkels, partners, enz.)
 • Ship from store voor bedrijven met winkels
 • Realtime inzicht in orderstatussen
 • Headless techniek, integreerbaar in ieder systeemlandschap
 • Automatisering van processen voor kostenbesparing en kwaliteitsverbetering


Bezoek ons op Stand 07.200 

www.nextchapter-ecommerce.com
contact@nextchapter-ecommerce.com