MultiSafepay

MultiSafepay

MultiSafepay is een leidend end-to-end processing en acquirer betaalplatform voor Europese merchants, en levert frictieloze online, in-person en omnichannel betaaloplossingen.

De Nederlandse betaalprovider's geavanceerde, in-house ontwikkelde technologie geeft zowel grote als kleine bedrijven de vrijheid om zich te concentreren op groei en innovatie en bedient meer dan 20.000 Europese bedrijven via één platform en integratie. 

De status van acquirer voor de grote kaartnetwerken en aanbieder van meer dan 40 lokale en internationale betaalmethoden over 35 integraties, laat merchants in iedere markt genieten van het gemak en de flexibiliteit van een echte omnichannel configuratie.

Als pionier sinds 1999, blijft MultiSafepay op een missie om betaaloplossingen van wereldklasse te bouwen voor haar merchants. Deze betaaloplossingen, in combinatie met haar toegewijde klantenservice, stelt bedrijven door heel Europa in staat om hun betalingen te optimaliseren en het meeste uit hun bedrijf te halen. 

Thuiswinkel foto