MultiSafepay

MultiSafepay

MultiSafepay heeft Europa's meest gepersonaliseerde ecosysteem voor betalingen, voor kleine tot middelgrote bedrijven en marktplaatsen ontwikkeld. De end-to-end toolkit van MultiSafepay heeft meer dan 18.000 bedrijven door heel Europa in staat gesteld om zich te richten op innovatie, en hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. 

De focus ligt op het leveren van eersteklas betaaloplossingen, door middel van moderne en innovatieve technologieën. De MultiSafepay merchants kunnen gebruik maken van een simpel, maar verfijnd betaalsysteem om hun betalingen te accepteren en verwerken. Merchants kunnen eenvoudig en snel hun bedrijfsprocessen voor klanten en leveranciers via één connectie beheren, met waar nodig ondersteuning van de in-house ontwikkelaars.

MultiSafepay ondersteunt meer dan 30 lokale en internationale betaalmethoden en is acquirer en processor voor de grote kaartsystemen. Onze eenvoudige maar krachtige open API en 30+ integraties geven merchants en verschillende platformen toegang tot het wereldwijde betaallandschap.

MultiSafepay stond aan de basis van de allereerste online verkopen voor Nederlandse webwinkels. Tot op de dag van vandaag blijft het onze missie om state-of-the-art technologie te bouwen en toegewijde klantenservice te bieden waardoor merchants hun online business eenvoudig en succesvol kunnen uitbreiden.

Thuiswinkel foto