Mrs E-commerce

Mrs E-commerce

Wij zijn Mrs E-commerce, jouw partner in winstmaximalisatie voor webshops, van experts voor experts.

 

Bestaande uit een team van dames met pit en kennis verzorgen we social media advertenties, Google Shopping advertenties, zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven en social media management. We begrijpen dat het runnen van een webshop uitdagend kan zijn, en ons doel is om webshop eigenaren te helpen meer omzet te genereren en door te groeien in de e-commerce wereld.

 

Wij onderscheiden ons met een specialisatie in webshops. In tegenstelling tot veel marketingbureaus begrijpen wij uit ervaring de unieke behoeften van e-commerce ondernemingen en bieden we eerlijk en betaalbaar advies. We geloven in korte communicatielijnen, een persoonlijke benadering en het delen van begrijpelijke inzichten, zodat onze klanten precies weten wat er speelt en waarom.

 

Onze expertise ligt vooral op het gebied van Facebook en Instagram advertenties voor webshops, maar we richten ons ook op andere groeikansen binnen de online marketing. Wij geloven dat de gezonde basis voor webshops bestaat uit een goede balans tussen organische en betaalde groei. Met verschillende marketing activiteiten streven we naar omzetverhoging

 

We laten webshop eigenaren graag zien dat er geen magische oplossingen zijn, maar dat succes afhangt van de juiste dosis online marketing en webshop optimalisatie. We willen onze klanten vooropstellen en hen helpen groeien in omzet zonder overbodige kosten en complexe termen. Bij ons draait het om teamwork en expertise en staat eerlijkheid en transparantie centraal. Onze klanten waarderen onze kennis, klantgerichtheid en de concrete resultaten die we behalen.