Mijndomein

Mijndomein

Bouw je eigen webshop met een drag & drop systeem. Je ziet direct wat je aanpast en maakt je eigen unieke webshop. Dit zijn jouw voordelen:

  • bouw je eigen webshop ook zonder technische kennis
  • responsive design: de webshop past zich aan mobiele apparaten aan
  • verleid je klanten met kortingen en coupons
  • verkoop gemakkelijk op Facebook en Instagram
  • beheer je webshop en bestellingen in een handige app

Webshop gratis uitproberen

Meld je tijdens de Webwinkel Vakdagen aan voor de Mijndomein webshop en probeer hem 30 dagen gratis uit. Dan zie je hoe makkelijk het is om je webshop te bouwen. We beloven je: na 30 dagen wil je door!

Gratis .shop domeinnaam bij je webshop

Kies je voor een webhop bij Mijndomein dan krijg je van ons ook een gratis .shop domeinnaam erbij. Deze domeinextensie is dé manier voor jouw webshop om gevonden te worden. Bezoekers weten direct dat ze op een webshop terechtkomen en wat ze van je kunnen verwachten. 

Extra lokale promotie via Mijnwinkel

Mijnwinkel is een platform waar mensen bij jou in de buurt op kijken om winkels en webshops te vinden. Als je een webshop bouwt bij Mijndomein, mag je hier gratis op staan. Zo krijg je meer bezoekers op je webshop die jou via Mijnwinkel vinden. 

Wie is Mijndomein?

Mijndomein is groot geworden met domeinnamen en shared hosting. Door gedeelde ruimte op internet kreeg iedereen toegang om zichzelf online te laten zien. Inmiddels werken we voor ruim 200.000 klanten. Mijndomein verbindt en maakt je succesvol door de macht over je eigen domein terug te geven.  

Het motto van Mijndomein is samen onafhankelijk. We zijn een community van ondernemende en betrokken mensen die hun krachten bundelen om meer te bereiken. Door samen te delen op gebieden als mobiliteit en energie, challengen we de grote complexe reuzen en zijn we meer onafhankelijk.