Mijndomein

Mijndomein

Mijndomein startte in 2003 om het internet toegankelijker te maken voor iedereen. We begonnen met betaalbare domeinnamen die eenvoudig te registreren zijn. Inmiddels zijn wij veel meer dan enkel het bedrijf waar je een nieuwe domeinnaam vastlegt. We maken de online ambities van ondernemende mensen waar. Snel en voordelig een website laten bouwen, e-mailen vanuit je eigen domeinnaam of zelf aan de slag met je webhosting. Alles is mogelijk bij Mijndomein. Voor de vertrouwde scherpe prijs en goede kwaliteit die we al 20 jaar leveren.

Op de Webwinkel Vakdagen presenteren wij met trots ons nieuwste product: MijnWebshop. In een paar simpele stappen zet je een webshop op om de wereld te veroveren met je idee. De beste boost voor je bedrijf. Zo kan je zelfs in je koffiepauze je professionele webshop starten! Met MijnWebshop toon je niet alleen je producten en diensten aan je klanten, maar zijn ook de betalingen en de verzendingen goed geregeld. Dat is gemak voor jou en voor je klanten. Koop je MijnWebshop tijdens de Webwinkel Vakdagen? Dan is het eerste jaar ook nog eens helemaal gratis!

We bieden MijnWebshop aan in 3 verschillende pakketten zodat je altijd een pakket hebt welke het best bij je online ambities past. Heb je toch hulp nodig bij het maken van je webshop? We geven tot 100% korting op onze dienst Maak Mijn Webshop waarmee je binnen 5 werkdagen je webshop hebt staan.

Er is geen reden meer om je online ambitie nog langer uit te stellen. Start nu!