Mastercard

Mastercard

Mastercard is een wereldwijde pionier in betalingsinnovatie en -technologie die miljarden consumenten, issuers, merchants, overheden en bedrijven met elkaar verbindt.

Wij werken aan een inclusieve digitale economie die iedereen, overal, ten goede komt door transacties veilig, eenvoudig, slim en toegankelijk te maken. Met behulp van veilige data en netwerken, partnerschappen en passie helpen onze innovaties en oplossingen particulieren, financiƫle instellingen, overheden en bedrijven hun grootste potentieel te realiseren.

Kom en ontdek de breedte van Mastercard:

Onze technologie: Innovatie - toen, nu, altijd. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Mastercard technologie om betalingen eenvoudiger, slimmer en veiliger te maken.
A force of good: Investeren in wat belangrijk is. Wij geloven in het inzetten van onze tijd, energie en passie voor het ondersteunen van lokale projecten en het aanpakken van wereldwijde uitdagingen.
Verbinding is Priceless: Iedereen verbinden met Priceless mogelijkheden. Door individuen, bedrijven en organisaties in meer dan 210 landen en gebieden met elkaar te verbinden, ontsluiten we mogelijkheden voor meer mensen op meer plaatsen voor de komende generaties.

Wij geven de digitale economie opnieuw vorm zodat iedereen - individuen, financiƫle instellingen, overheden en bedrijven - hun ambities kunnen realiseren.

 

Presentatie(s) gegeven door Mastercard