LEQUAL

LEQUAL

De naam LEQUAL komt voort uit een aantal kernwaarden van de organisatie, namelijk gelijkmatige werkwijze (EQUAL), een kwalitatieve dienstverlening (QUALITY) en een langetermijnrelatie met klant opbouwen (L(ongterm).

Wij zijn een creatief linkbuilding bureau met de focus op zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Met onze hoofdvestiging in Amsterdam en andere vestigingen in Eindhoven, Apeldoorn, Utrecht, Dusseldorf en Antwerpen zijn we dichtbij onze klant en kunnen wij ook internationaal actief zijn. Met een team van 35 ervaren specialisten zetten wij ons iedere dag maximaal in om jouw organische vindbaarheid te verbeteren. We combineren onze ervaring met data en de laatste linkbuilding technieken voor een optimaal resultaat.

Bij LEQUAL zijn er een aantal succesvolle linkbuilding strategie├źn waar wij gebruik van maken. Denk hierbij aan creative linkbuilding, local linkbuilding, redactionele content en Digital PR. Vanuit een uitgewerkte strategie is het mogelijk om linkbuilding uit te besteden (ja, ook voor agencies) en dit doen wij ook internationaal!