KING Software

KING Software

Over KING Software

Als ondernemer wil je gewoon doen waar je goed in bent: ondernemen. Met onze software– oplossingen voor ERP, accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening heb je in no-time grip op je bedrijfsprocessen. Met ruim 40 jaar kennis en ervaring binnen het midden- en kleinbedrijf begrijpen we dat efficiënt werken aan de basis ligt van ieder goedlopend bedrijf. We zetten ons iedere dag opnieuw in om ervoor te zorgen dat je je (terugkerende) processen moeiteloos automatiseert, met een compleet zicht op je cijfers.

Onze missie

Top 5 aanbieder van een ERP-platform dat samenwerking stimuleert en de beste match is voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkb-segment.

Onze visie

Ondernemers kunnen in de veranderende digitale wereld grip houden op hun bedrijfsprocessen. Met onze gebruikersvriendelijke software en services vergroten we de toegevoegde waarde van de ondernemers aan hun klanten. “Het hart van jouw onderneming!”

______

Persoonlijk contact is niet zomaar onze standaard, het is wie we zijn én waar we in geloven. We helpen ondernemers al ruim 40 jaar met de administratieve automatisering van financiële tot logistieke bedrijfsprocessen. Hierbij houden we altijd in oog dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Onze dienstverlening stemmen we daarom af op jouw wensen en behoeften. Welke doestelling je ook hebt, we gaan samen aan de slag om dit te bereiken. Het resultaat van onze filosofie? Ruim 24.500 tevreden ondernemers en 100.000 verwerkte administraties. Klaar om aan de slag te gaan?