Kilsdonk Packaging & Prestentation

Kilsdonk Packaging & Prestentation

Kilsdonk staat al meer dan 100 jaar garant voor de productie van luxe verpakkingen. Verpakkingen voor geschenken en high end special products. Van idee tot concept tot de realisatie van het eindproduct adviseren wij over de keuze in verpakkingsmateriaal, ontwerp en specifieke uitvoering. We gaan daarin heel transparant te werk, werken met zowel digitale als fysieke modellen zodat u de ontwikkeling op de voet kan volgen en u nooit voor verrassingen komt te staan.

Onze pro actieve manier van werken wordt gewaardeerd, gelukkig maar, want voor ons is er niets fijner dan samen met u op zoek te gaan naar oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen en ideeën.

Verpakkingen op maat

De lijnen zijn kort. Van de tekentafel tot de daadwerkelijke productie werken wij op één locatie. Dat werkt wel zo makkelijk. De kans op ruis is hierdoor minimaal. De betrokkenheid aan de andere kant maximaal: van begin tot eind werkt iedereen in nauwe samenwerking naar het beste eindresultaat. En dat is prettig werken.

Luxe verpakkingen

Luxe heeft onze aandacht. Dat is wat wij het liefste doen: het maken van de mooiste productpresentaties. U besteedt zorg aan uw product. Wij zorgen ervoor dat uw product zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Uw dienst op een positieve manier onder de aandacht komt in de beste display oplossing, uw relatiegeschenk er uit springt. U het product, wij de presentatie. U de wens, wij de uitvoering. Zo werken we samen met aandacht aan aandacht voor uw bedrijf, uw product.