Kei Creations

Kei Creations

Wij bedenken en produceren innovatieve oplossingen, maken complexe data toegankelijk en we vereenvoudigen bedrijfsprocessen. We doen dit op het gebied van Internettechnologie en elektronica (Internet of Things).

 

KEI Creations is groot geworden met een e-commerce platform voor de verkoop van consumentenvuurwerk in Nederland, Duitsland en Belgie. In 2022 verwerkte ons systeem ruim 30.000.000 euro aan orders in één maand. Met dit systeem bedient KEI ongeveer de helft van alle vuurwerk verkopende winkels in Nederland. 

 

Het systeem bestaat uit voorraadbeheer, een webshop en een kassasysteem. Deze zijn naadloos aan elkaar gekoppeld en ze kunnen realtime voorraad monitoring en sturing verwerken.

 

Daarnaast is KEI Creations begonnen met de ontwikkeling en exploitatie van een 360° leersysteem. Hierin wordt E-Learning gecombineerd met klassikaal lessen volgen en praktijkleren op basis van interactieve puzzels in een escaperoom-achtige omgeving.

 

En als klap op de vuurpijl is het bij onze divisie KEI Studio ook mogelijk om videocontent en livestreaming af te nemen. Heeft u een evenement dat u met de wereld wil delen? Neem dan een kijkje bij Kei Creations op de stand!