KatanaPIM

KatanaPIM

KatanaPIM is de single source of truth voor productinformatie die merken, groothandels en retailers helpt bij het eenvoudig verzamelen, verrijken en valideren van hun productdata en het efficiënt distribueren van correcte en consistente informatie naar hun verschillende verkoopkanalen, marktplaatsen, resellers, partners en catalogi.  De implementatie van een PIM-tool stelt bedrijven in staat om interne processen te stroomlijnen en te automatiseren en maakt het beheer van productinformatie en productlanceringen snel en eenvoudig.  

katanapim.com

KatanaPIM - The single source of truth for your product information

Voordelen 
Werken met KatanaPIM levert een bedrijf meerdere voordelen op, zoals het verbeteren van de klantervaring, het verkorten van de time-to-market, de retour ratio en het verhogen van de teamproductiviteit!

  • Verbeterde klantenervaring

Verbeter het vertrouwen van uw klanten, verhoog hun loyaliteit en krijg betere beoordelingen door uw producten consistente, volledige en rijke informatie te geven, met relevante afbeeldingen, bijlagen & kanaal-vereiste attributen.

  • Snellere time-to-market

Centraliseer, verrijk en beheer efficiënt al uw productdata in KatanaPIM. Voorzie uw producten van kanaalspecifieke informatie en ga sneller naar de markt dan uw concurrenten op al uw verkoopkanalen.

  • Verbeterde teamproductiviteit

Verhoog uw productiviteit en breng uw productinformatie naar een hoger niveau door een interne workflow te organiseren en uw team naadloos te laten samenwerken bij het maken van overtuigende productbeschrijvingen.

  • Verminderd retourpercentage

Ontdek direct welke informatie uw producten missen en laat uw team samenwerken om alle benodigde gegevens te optimaliseren. Verrijk uw producten met nauwkeurige beschrijvingen en geef uw klanten wat ze nodig hebben.

katanapim.com