iO

iO

Hoe geef je je conversie een boost met een klant- en datagedreven aanpak? Past een composable commerce architectuur bij jullie bedrijf? Hoe positioneer je je op marketplaces als bol.com en Amazon? En hoe kan je van data-analyse gebruikmaken om onderbouwde beslissingen over jullie marketing mix te nemen?  

Bij iO begrijpen we als geen ander dat je in het competitieve e-commercespeelveld in alle facetten on top of your game wil zijn. En dat een sterke e-commercestrategie naast een e-commerceplatform ook steunt op een naadloze customer journey, een data- en klantgedreven marketingaanpak en het vernieuwen of optimaliseren van een e-commercelandschap.

Als blended agency brengen we daarom talent in strategie, marketing, technologie, content, creatie en data samen. Met ‘experience is everything’ als overtuiging helpen we onze klanten hun doelgroep een rijke en relevante merkbeleving te bieden. Zo konden we sterke merken als Big Green Egg, Landal Greenparks, Pokon Naturado, Prominent en Verf.nl al helpen groeien.

Benieuwd naar hoe jij jouw e-commerce business kan laten groeien? Kom dan naar stand 273 of meld je aan voor een van onze ronde tafel sessies op dinsdag (11:30-12:15 uur) of woensdag (13:15-14:00 uur).

Video_iO

 

Presentatie(s) gegeven door iO