Intellistore

Intellistore

Intellistore is een supercompact, snel, accuraat en kostenbesparend opslag- en orderpickingsysteem dat de benodigde opslagruimte van goederen minimaliseert en de orderpickingprestaties maximaliseert. Met Intellistore verhoogt u de efficiƫntie en winstgevendheid van uw magazijn.

Met Intellistore wordt elke centimeter van uw magazijn benut. Horizontaal en verticaal. Stellingen en gangpaden om goederen op te slaan zijn verleden tijd. Met Intellistore vergroot u uw opslagcapaciteit tot 400% zonder te hoeven verhuizen. Compact zoals u niet eerder voor mogelijk hield.

Intellistore is razendsnel en 24/7 operationeel. Orders worden met Intellistore tot wel 10x sneller verwerkt dan in een traditioneel magazijn. Dankzij nauwkeurige simulaties kan de snelheid en winstgevendheid van Intellistore tot in detail voorspeld worden. Met de intelligente robots van Intellistore bent u klaar voor jaarlijkse orderpieken en realiseert u de foutloze snelheid die afnemers wensen. Intellistore maakt uw magazijn klaar voor de toekomst.