Huboo Technologies LTD.

Huboo Technologies LTD.

De end-to-end-service van Huboo regelt alles in het fulfilmenttraject. Huboo slaat goederen op, verzamelt, verpakt en verzendt goederen naar klanten over de hele wereld, met behulp van haar ongeƫvenaarde netwerk van binnenlandse en internationale vervoerders. Onze fulfilmentoplossing geeft verkopers meer tijd om zich te concentreren op de groei van hun merk. Unieke verkoopproposities en waarom klanten met u zouden moeten samenwerken -
Huboo heeft de fulfilmentindustrie ontwricht met ons unieke Hub-model. Hoewel we een door technologie aangedreven bedrijf zijn, is het onze mensgerichte benadering van fulfilment die ons uniek maakt. We hebben een breed scala aan klanten en voeren bestellingen uit voor duizenden online retailers, van start-ups tot grote bedrijven.

Groei:
We helpen e-commerce retailers op te schalen en succesvol te zijn door te voorzien in hun fulfilmentbehoeften. Hierdoor heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent: uw bedrijf laten groeien.

Hoogste serviceniveaus:
We bereiken een nauwkeurigheid van meer dan 99,9% en hebben uitstekende feedback van bestaande klanten. We reageren uitstekend op vragen en brengen u rechtstreeks in contact met het magazijn dat uw producten behandelt.

Laagste prijs:
Onze kosten zijn simpelweg het laagst, en vaak met een behoorlijke marge. Wij maken het voor elk bedrijf mogelijk om fulfilment in te zetten.

Gratis opslag:
Elke nieuwe zending die u ons stuurt, wordt 2 maanden gratis bewaard. Daarna kunnen we ook op maat gemaakte kortingen bieden op opslag, afhankelijk van uw producttype.

Eenvoudige installatie en beheer:
Direct aanmelden en een live dashboard om uw voorraad en bestellingen te beheren, en om up-to-date gespecificeerde informatie over kosten te zien.

Meerkanaals:
We hebben een enorm aantal integraties, waaronder de voor de hand liggende zoals eBay en Amazon, maar als we momenteel niet integreren met het door u gekozen kanaal van multi-channel managementsoftware, bouwen we de integratie gratis.