GoedGepickt

GoedGepickt

GoedGepickt is de magazijnsoftware voor kleine tot middelgrote webshops voor realtime inzicht in je voorraad en voor het snel en foutloos picken en packen van je orders. 

Ben je startend, groeiend of heb je een middelgrote webshop en ben je soms het overzicht kwijt / bang om dit kwijt te raken? Of geef je aan ‘voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!’ maar kun je dit niet waarmaken of wil je dit veranderen naar 17:00 uur maar heb je daar de mankracht niet voor? Wil je alle taken in je magazijn zoveel mogelijk automatiseren en de processen efficiënter laten verlopen? Start dan direct met GoedGepickt 14 dagen gratis!

Wil je meer lezen over het ontstaan van GoedGepickt? Bekijk dan onze blog via onderstaande link: https://www.goedgepickt.nl/blog/we-zijn-live/

Heb je vragen over onze magazijnsoftware? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-0187475 of stuur ons een mailtje: info@goedgepickt.nl. Wij helpen je graag! Ook ben je van harte welkom bij ons in Etten-Leur en geven we je een demonstratie in ons demo-magazijn.