Fulfilment Achterhoek BV

Fulfilment Achterhoek BV

Fulfilment Achterhoek, no nonsense in E commerce logistics

Gevestigd in het oosten van Nederland maar met gerenommeerde E commerce relaties in heel Nederland die net als wij geloven in no nonsense logistieke dienstverlening.
Inslag, Warehousing, Order picking, Verpakken, Verzending, Retouren, Klantenservice.

 

TOEGANG TOT DE DUITSE MARKT

FA heeft haar logistieke center bewust gevestigd aan de oostgrens, heel dichtbij de Duitse grens. Daarnaast beschikt FA over een eigen filiaal in Duitsland te Emmerich.
We hebben uitstekende contacten met Duitse E commerce platforms die een ideale basis bieden voor uw toegang tot een hele grote markt van 81 miljoen consumenten.

 

EIGEN UK WAREHOUSE

FA logistics ltd beschikt over een warehouse in Daventry Engeland, van hieruit dragen wij zorg voor pobleemloze pakket leveringen aan uw Britse klanten. Ook hier beschikken wij over uitstekende contacten met de juiste UK vervoerders.  We kunnen zowel op pallet als legbord niveau  uw producten opslaan.

 

ALLE FORMATEN

FA verwerkt alle formaten, ook bijzondere, niet standaard afmetingen. Van mini pakket tot meubels, van sportartikelen, wellness equipment tot aan complete slaapkamer inrichtingen.

 

IT  E-COMMERCE SUPPORT

De in-house ICT afdeling van FA met haar ervaren specialisten zorgen voor een ideale en probleemloze real time koppeling van uw software aan onze logistieke, klantvriendelijk WMS. Tevens zijn wij in staat om support te geven bij de aansluiting op de divernse platforms.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij de bouw, onderhoud en verbetering van uw webshop.

We laten u graag kennismaken met onze no nonsense werkwijze op onze stand.