Fulfilment Achterhoek B.V.

Fulfilment Achterhoek B.V.

Fulfilment Achterhoek is de flexibele logistieke dienstverlener voor bedrijven met producten met veelal bijzondere afmetingen. Onze focus ligt op automatisering van de logistieke processen en leveringen in heel Europa met onze vestigingen in Nederland en Duitsland.

De naam 'Fulfilment Achterhoek' is bewust gekozen om direct in de naam de Achterhoekse nuchtere mentaliteit te laten zien. Deze no-nonsense mentaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Op de Webwinkel Vakdagen maken wij graag kennis met u, om u hier een indruk van te geven.

In het team hebben we specialisten op het gebied van logistiek en IT. Het IT team is verantwoordelijk voor technische koppelingen en webshop bouw. Door dit team van specialisten kunnen we elk logistiek proces implementeren en verbeteren.

Voor onze klanten behandelen we de meest uiteenlopende producten. Deze verzenden wij in heel Europa als pakketten en pallets naar consumenten en bedrijven. Om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren, werken wij vanuit vestigingen in Beek (Gld) en net over de Duitse grens in Emmerich. Hiermee besparen we tijd en kosten.

Een nieuwe specialisatie binnen ons bedrijf zijn de Brexit diensten. Hiermee bieden we veelal Engelse bedrijven een basis op het Europese vaste land om zo gemakkelijk handel te drijven. 

Medio 2019 zullen wij ons geheel nieuwe E-commerce centre openen waar niet alleen Fulfilment Achterhoek zich zal vestigen, maar meerdere bedrijven op E-commerce gebied een plek zullen krijgen. Op deze manier zullen deze specialisten elkaar versterken. Op de beurs vertellen we u hier graag meer over!