FlowStore Benelux

FlowStore Benelux

Flowstore BV biedt oplossingen voor Industrie 4.0, Lean Environments, assemblagelijn configuraties, productielogistiek, werkplek ergonomie etc. voornamelijk ontworpen voor productie, opslag en distributie.

Flowstore is de specialist in maatwerk en modulaire inpaktafels en orderpicktrolleys voor fullfilment bedrijven.

Of u nu 1 stuk nodig heeft of 100, wij ontwerpen speciaal voor u een werkstation dat perfect past bij uw specifieke proces. Zodat uw workflow geoptimaliseerd wordt.

Ons flagship product, FlowTube, is een innovatief en toch eenvoudig en herbruikbaar modulair systeem van ofwel stalen en aluminium buizen - verbindingen en accessoires. Deze maken het ontwerpen en assembleren van een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte oplossingen mogelijk om tijd te besparen, ruimte te optimaliseren en mankracht te besparen. Het gaat hierbij meestal om flow racks, werkstations en assemblagecellen, trolleys, verpakkingsstations en displayborden.

Accessoires zijn onder meer rollerbanen, wielen, scharnieren, grendels en een breed scala aan andere componenten.  

Wij bieden een geavanceerde ontwerpservice en leveren oplossingen hetzij voorgemonteerd of in KIT-vorm voor lokale assemblage.

Ons team heeft aanzienlijke ervaring in Lean Manufacturing en kan kostenbesparende oplossingen aanbieden die de logistiek, de ruimte en de personeelsbezetting optimaliseren.